Ajenci - dyskusje, komentarze, nowości
Jak ładnie wkomponowano przednie narożniki w starym stylu do nowego malowania wozu A220 
MotorMan 
A416 wrócił. Ale został przekwalifikowany na NAUKE JAZDY.
PKS kupił Scanię z 2007 roku z 310-konnym silnikiem
A236 po nowemu.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
-
michał1984
Jaki jest obecnie plan w dp na przegubowce z Its?
Raczej pełnego planu 50 nie ma
Raczej pełnego planu 50 nie ma
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
Oczywiście, że nie ma, bo są wakacje, a nawet jak nie było wakacji to też plan w ostatnim czasie nie wynosił 50 brygad. 
-
michał1984
No mi wyszło 46 rano i 43 popołudniuashir pisze:Oczywiście, że nie ma, bo są wakacje, a nawet jak nie było wakacji to też plan w ostatnim czasie nie wynosił 50 brygad.
-
michał1984
101ashir pisze:Za dużo.
114
116
167
186
509
518
527
E-6
Przede wszystkim to też dział dotyczy taboru, a nie obsługi. Zadaj pytanie we właściwym dziale to dostaniesz stosowną odpowiedź. 
- Piotrek_2274
Scania ta nie idzie na ZTM, jest dwudrzwiowa i jeździ na przewozie pracowniczym na Poleczki.Domas pisze:PKS kupił Scanię z 2007 roku z 310-konnym silnikiem
-
Michalk001
Chyba jednak EEC kupiło tylko Sancity: http://m.infobus.pl/autosan-pracuje-pel ... 75240.html
Bardzo dobrze bo Solarisy już mi bokiem wychodzą, a Autosan w nowej budzie prezentuje się bardzo dobrze.
Bardzo dobrze bo Solarisy już mi bokiem wychodzą, a Autosan w nowej budzie prezentuje się bardzo dobrze.
Czyżby po wyprodukowaniu Autosanów Sancity do końca sierpnia dla Europy Express City mieli następnie produkować wozy w wersji bogatszej dla Mobilisu do końca grudnia? 
Tylko ze solarisy nawet jako zaniedbane trupy z mobilisu po kilku latach jakos wygladaja a autosany jakby przeszly intensywny ostrzal artyleryjski.Michalk001 pisze:Chyba jednak EEC kupiło tylko Sancity: http://m.infobus.pl/autosan-pracuje-pel ... 75240.html
Mamy już tak naprawdę sierpień. Biorąc pod uwagę zaplecze i moce przerobowe Autosana, to do powodzenia produkcji przed pierwszym września już pierwsze kilka sztuk musiałoby być przynajmniej bardzo zaawansowane w produkcji. A gdyby tak było, to śmiem twierdzić że Autosan wypuściłby okolicznością fotorelację aby pokazać z jakim sukcesem produkują nowe pojazdy. Dlatego ja nadal jestem mocno sceptyczny co do dotrzymania terminu przez Autosana.
Info o zakupie wozów przez Mobilis w Autosanie mnie nie cieszy. i nie chodzi o to że będą z Autosana.
Skoro Mobilis kupuje wozy u Autosana to znaczy że nie dogadał się z Solarisem, więc kupią także Szmelcedesa Conecto.
Info o zakupie wozów przez Mobilis w Autosanie mnie nie cieszy. i nie chodzi o to że będą z Autosana.
Skoro Mobilis kupuje wozy u Autosana to znaczy że nie dogadał się z Solarisem, więc kupią także Szmelcedesa Conecto.
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą