SP45-166 pisze:-popierają bądź nie przeszkadzają pedałom i tym innym dziwolągom.
Oto głos prawdziwego Polaka-Katolika. Brawo! Zróbmy w Polsce raj na ziemi, otwórzmy obozy odosobnienia/pracy/zagłady (niepotrzebne skreślić) dla "pedałów i innych dziwolągów". Tylko kto chwalił się w Brukseli, że "ma w swoim otoczeniu przyjaciół, także o innej orientacji seksualnej i wcale nie jest przeciwny homoseksualizmowi" ? Czyżby Jarosław K. ?
SP45-166 pisze:-jak przychodziło co do czego to w sejmie poprzedniej kadencji PO swoje własne pomysły ustaw podniesione przez PiS do głosowania ODRZUCAŁA w głosowaniu w imię chyba tylko dopieprzenia PiSowi do spółki z LiDem. Gratulacje! Honorowo nie ma co!
Też nie chciałbym, żeby ktoś przedstawiał mój pomysł jako swój i jeszcze potem chwaliłby się nim w kampanii wyborczej...
SP45-166 pisze:-chcą wprowadzić podatek liniowy. Jako człowiek niebogaty dlaczego mam płacić podatek taki sam jak Kulczyk. Niech on płaci więcej na biedniejszych ode mnie.
jw - nie wiem, jak wyliczyłeś, że zapłacisz tyle samo, co Kulczyk...
SP45-166 pisze:Normalności nie będzie.
Może przynajmniej ten rząd nie nazwie mnie zomowcem, nie będzie ogłaszał, że "prawdziwa Polska" jest na zlocie rodzin radia Maryja... Jeśli normalnością mają być transmisje telewizyjne z zatrzymań lekarzy, wycięte fragmenty rozmów telefonicznych jako "twarde i porażające" dowody na wyimaginowane przestępstwa, to ja dziękuję za taką normalność. Jak widać, nie tylko ja...