Zmiany obsługowe - wrzesień 2009
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Cytat z gazety wyborczej mówi wszystko. Dla bandy ślepaków z ZTM-u 
"- Docierały do nas sygnały, że zbyt często chcemy coś poprawiać i ludzie są już tym zmęczeni. Nie zdążą się przyzwyczaić do jednej zmiany, a już jest następna - mówi nasz rozmówca z ZTM. Doszło do tego, że pewni dotychczasowej trasy na 100 proc. mogą być już tylko pasażerowie metra."
hahahahahahahahahaha rotfl do siedmiościanu. Jesteście skazani na debilizm w skrajnej postaci i nic tego nie zmieni. ZTM do likwidacji !!!
Po co było E-6? Po co bronić jak Częstochowy 401 skoro już je pchać chceta na Rembertów. Może od razu 401 Piastów- Sulejówek, po co się pierdolić skoro już i tak się na nim jeździ w kółko.... Co z 408? Jak pomieścicie ludzi w SU10 na 717 skoro w ikarusie 280 się nie mieścili... Ciekawe co jeszcze głupiego wymyślicie i kiedy w końcu zrobicie dwa absurdy stulecia, tj rozwalenie 517 na dwie części i 189 do Chomiczówki? No przecież widać że ta 106 to wam jak wrzód na dupie, skracacie częstotliwość trasę i długość taboru by zniechęcić ludzi. Oby wam samochody pokradli cobyście musieli na piechotę zapierdalać i autobusami. Bo narazie to jeździcie palcem po mapie jak trzylatek.
Żeby nie było że wracam na forum. Babrać się z wami w wasze przygłupie teorie które sami obalacie po trzech miesiącach nie mam. Zastanówcie się jedynie po jaki kit co kwartał robicie ludziom na złość.
"- Docierały do nas sygnały, że zbyt często chcemy coś poprawiać i ludzie są już tym zmęczeni. Nie zdążą się przyzwyczaić do jednej zmiany, a już jest następna - mówi nasz rozmówca z ZTM. Doszło do tego, że pewni dotychczasowej trasy na 100 proc. mogą być już tylko pasażerowie metra."
hahahahahahahahahaha rotfl do siedmiościanu. Jesteście skazani na debilizm w skrajnej postaci i nic tego nie zmieni. ZTM do likwidacji !!!
Po co było E-6? Po co bronić jak Częstochowy 401 skoro już je pchać chceta na Rembertów. Może od razu 401 Piastów- Sulejówek, po co się pierdolić skoro już i tak się na nim jeździ w kółko.... Co z 408? Jak pomieścicie ludzi w SU10 na 717 skoro w ikarusie 280 się nie mieścili... Ciekawe co jeszcze głupiego wymyślicie i kiedy w końcu zrobicie dwa absurdy stulecia, tj rozwalenie 517 na dwie części i 189 do Chomiczówki? No przecież widać że ta 106 to wam jak wrzód na dupie, skracacie częstotliwość trasę i długość taboru by zniechęcić ludzi. Oby wam samochody pokradli cobyście musieli na piechotę zapierdalać i autobusami. Bo narazie to jeździcie palcem po mapie jak trzylatek.
Żeby nie było że wracam na forum. Babrać się z wami w wasze przygłupie teorie które sami obalacie po trzech miesiącach nie mam. Zastanówcie się jedynie po jaki kit co kwartał robicie ludziom na złość.
Pogrążacie się coraz bardziej!
A ja widzę, że zapanował jednak dobrobyt, skoro na Z-2 co 5 minut będą same niskie wozy (i to przeguby, jak się domyślam). I nawet Z-3 stało się niskopodłogowe w pełni, tylko o 303 jakoś nikt nie pomyślał, mimo, że można wysunąć tezę, że tym 303 jeździ póki co więcej pasażerów niż Z-3 (tak porównując dwa "muchowozy" do siebie).
Tak się tylko śmieję przed snem.
A mój rekord obserwacji Z-3 na wysokości Nowolipek w szczycie porannym w stronę Bankowego to 7 osób. Nie licząc mnie i kierowcy.
A mój rekord obserwacji Z-3 na wysokości Nowolipek w szczycie porannym w stronę Bankowego to 7 osób. Nie licząc mnie i kierowcy.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Może weź już nie kłam, wyniki pomiarów w 717 są publicznie dostępne i każdy może sobie je zobaczyć... czasy świetności tej linii minęły.SP45-166 pisze:Jak pomieścicie ludzi w SU10 na 717 skoro w ikarusie 280 się nie mieścili...
[ Dodano: |28 Sie 2009|, 2009 07:35 ]
Odważyłbyś się wypuścić ludzi z Ikarusa prosto na jezdnię?fraktal pisze:A ja widzę, że zapanował jednak dobrobyt, skoro na Z-2 co 5 minut będą same niskie wozy (i to przeguby, jak się domyślam).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Przegubów nie bedzie.SławekM pisze:Chyba, że niektóre brygady obsadzą przegubami.JacekM pisze:To dla kogo dawcą jest 406? Wszyscy widzą, że unikasz odpowiedzi na pytanie...
212 też nie wróciło do częstotliwości 10/15/30....
Widać ZTM lansuję przesiadkę 162+190... a nie 406 bezpośrednio.
ZTM lansuję przesiadkę 162+190... a nie 406 bezpośrednio - i jak tu można być zadowolonym z komunikacji miejskiej
marekb
-
Dęboszczak
406 dostanie podrasowany rozkład w szczycie porannym od 1.10marekb pisze:Przegubów nie bedzie.SławekM pisze: Chyba, że niektóre brygady obsadzą przegubami.
212 też nie wróciło do częstotliwości 10/15/30....
Widać ZTM lansuję przesiadkę 162+190... a nie 406 bezpośrednio.
ZTM lansuję przesiadkę 162+190... a nie 406 bezpośrednio - i jak tu można być zadowolonym z komunikacji miejskiej
Dęboszczak pisze:406 dostanie podrasowany rozkład w szczycie porannym od 1.10marekb pisze: Przegubów nie bedzie.
Zacznijmy od tego, że ta linia powinna kursować przez cały dzień. Od 01.10, a do 30.09 bedzie ścisk. Póki co ZTM lansuje rozwiązanie: np. 162 do 190, potem 190 do metra.
Poza tym 190 - czy przy takiej częstotliwości linia powinna jeździć aż do CH Marki?
marekb
E-2 - nie jest źle. Były tu obawy, że po wakacjach będzie kiepsko - ale okazuje się, że jest lepiej niż przed. A już na pewno lepiej niz przed paroma laty, kiedy to ostatni zjazd w stronę wówczas Chełmskiej miał miejsce parę minut po 18. O tym, żeby z Uniwerku dostać się na Bemowo jeszcze przed 19 też można było pomarzyć.
Popatrz, jaka franca!
-
Dęboszczak
wolne żarty, by wozić muchy na Bemowie?marekb pisze: Zacznijmy od tego, że ta linia powinna kursować przez cały dzień. Od 01.10, a do 30.09 bedzie ścisk. Póki co ZTM lansuje rozwiązanie: np. 162 do 190, potem 190 do metra.
Poza tym 190 - czy przy takiej częstotliwości linia powinna jeździć aż do CH Marki?