Katastrofa polskiego rzą dowego Tupolewa
Moderator: Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
Noż do cholery, prezesa IPN wybiera Sejm, podobnie zresztą jak Rzecznika Praw Obywatelskich itp.! Co się tu zmieniło? Przecież PiS ma posłów dokładnie tyle, ile miał! 

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- MeWa
- Cukiereczek
no i co z tego? To pierwsza partia w kraju?Delfino pisze:Ale PO ma prezydenta. Inna sprawa, że przez dwa miesiące nie idzie niczego przygotować i uchwalić...Bastian pisze:Noż do cholery, prezesa IPN wybiera Sejm, podobnie zresztą jak Rzecznika Praw Obywatelskich itp.! Co się tu zmieniło? Przecież PiS ma posłów dokładnie tyle, ile miał!
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Bastian
- Sułtan Maroka
Sam widzisz. Doprawdy lepiej zainwestować siły w wybory i mieć prezydenta przez 5 lat, niż teraz robić jakieś nerwowe ruchy i szansę stracić po dwóch miesiącach.Delfino pisze:Inna sprawa, że przez dwa miesiące nie idzie niczego przygotować i uchwalić...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Na razie ma p.o.Prezydenta. A to jednak nie to samo.Delfino pisze:Ale PO ma prezydenta..Bastian pisze:Noż do cholery, prezesa IPN wybiera Sejm, podobnie zresztą jak Rzecznika Praw Obywatelskich itp.! Co się tu zmieniło? Przecież PiS ma posłów dokładnie tyle, ile miał!
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach

http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://wyborcza.pl/1,75248,7761160,O__R ... stanu.html
Wiedziałem, że na ojca Tadeusza i jego przyjaciół zawsze można liczyć

Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Kiedy wczoraj o tym napisałem usunieto mój post.MisiekK pisze:http://wyborcza.pl/1,75248,7761160,O__R ... stanu.html