Rozwiązanie jest oczywiste, powinno się wzmocnić 165 i pogonić tego stojącego w korku potwora, jakim jest 331...Glonojad pisze:że się tak wyrażę - częstotliwość tej linii nie jest niewzmacnialna...
Zmiany obsługowe - styczeń 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
Stary Pingwin
Dzisiaj chciałem właśnie dojechać zBJ pisze:165 odżyło po skróceniu do Wyczółek i to widać. Oby tylko nikt nie wpadł na pomysł wycofywania tej linii z ZP Jadźwingów i ZP Gotarda.
[ Komentarz dodany przez: Bastian: |14 Sty 2011|, 2011 09:23 ]
Korekta cytowania.
Ta Linia NIGDY nie powinna zostać wycofana z Gotarda. Mam nadzieję że ZTM coś wykombinuje w tej sprawie.TOMEK pisze:Dzisiaj chciałem właśnie dojechać zBJ pisze:165 odżyło po skróceniu do Wyczółek i to widać. Oby tylko nikt nie wpadł na pomysł wycofywania tej linii z ZP Jadźwingów i ZP Gotarda.wilanowska do Gotarda. Nie myślałem, że będę musiał się przesiadać na Bokserskiej w... 165 jadące w druga stronę
Korekta cytowania.
A co na Obrzeżnej?Lukasz436 pisze:Ta Linia NIGDY nie powinna zostać wycofana z Gotarda. Mam nadzieję że ZTM coś wykombinuje w tej sprawie.TOMEK pisze: Dzisiaj chciałem właśnie dojechać zwilanowska do Gotarda. Nie myślałem, że będę musiał się przesiadać na Bokserskiej w... 165 jadące w druga stronę
Korekta cytowania.
-
Stary Pingwin
Za moment zmieni się organizacja ruchu Cybernetyki / Obrzeżna (zakaz skrętu w lewo ) , więc 165 obustronnie wróci na starą trasę - jedyną słuszną .
[ Dodano: |14 Sty 2011|, 2011 10:51 ]
Wykorzystanie ZP Gruszczyńskiego jest minimalne -czasem 1 osoba . ZTM zmianę trasy tłumaczył potrzebami dowozowymi mieszkańców nowych budynków - tam jest tyle samochodów , że autobus ma problem z przejazdem Obrzeżną .
[ Dodano: |14 Sty 2011|, 2011 10:51 ]
Wykorzystanie ZP Gruszczyńskiego jest minimalne -czasem 1 osoba . ZTM zmianę trasy tłumaczył potrzebami dowozowymi mieszkańców nowych budynków - tam jest tyle samochodów , że autobus ma problem z przejazdem Obrzeżną .
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
A w zeszłą zimę (nie wiem jak w tą) 165 czasami po kilkanaście, kilkadziesiąt minut nie mógł jechać dalej na Wyczółki bo gdy na Obrzeżną spadł śnieg a przy chodnikach zrobiły się zaspy samochody stawały właśnie przy zaspach i blokowały autobus.Stary Pinwin pisze:tam jest tyle samochodów , że autobus ma problem z przejazdem Obrzeżną .
165 zdecydowanie powinno wrócić na Gotarda.
-
michał1984