120Na SWING
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
w członach wiszących pod fotelami, w wózkowych - między fotelami na wózkach. Do tego przy drzwiach. Tramwar Twoim przyjacielem!
http://tramwar4.republika.pl/u3116-69196.html
http://tramwar4.republika.pl/u3116-69235.html (prawy dolny róg)
o dziwo zdjęcia z wózka nie znalazłem.
http://tramwar4.republika.pl/u3116-69196.html
http://tramwar4.republika.pl/u3116-69235.html (prawy dolny róg)
o dziwo zdjęcia z wózka nie znalazłem.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ja bym zgłosił motorniczemu... no ale nie jechałem, to nie zgłoszę.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A nie mogłeś, pomimo braku wiedzy fachowej, zgłosić motorniczemu braku ogrzewania? Jeśli u niego w kabinie działało, to mógł nawet nie wiedzieć, że druga klasa marznie.
-
Stary Pingwin
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
U nas i tak jest lajtowo. W Seged po każdym przejeździe pod izolatorem na 3 minuty wyłącza się klima...
-
Stary Pingwin
Teraz lajt. Do końca lipca u nas wyłączenie był na..... 6 minutGlonojad pisze:U nas i tak jest lajtowo. W Seged po każdym przejeździe pod izolatorem na 3 minuty wyłącza się klima...
A jak już o grzaniu.... Przy tych mrozach temperatura w środku powinna oscylować w okolicy +5st. C
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Przy założeniu, że motorowi używają CG, z czym bywa różnie. I przy założeniu, że po użyciu CG te drzwi się zamykają, a nie są otwarte w nieskończoność, np. do zmiany świateł, przez które tramwaj nie może opuścić przystanku, z czym bywa jeszcze gorzej.MisiekK pisze:A jak już o grzaniu.... Przy tych mrozach temperatura w środku powinna oscylować w okolicy +5st. C
Mam ogromne szczęście jeździć Swingiem co tydzień. Czy wrzesień, czy listopad, motorniczy zawsze korzystał z CG i z tej funkcji zamykania drzwi, gdy nikt nie wchodzi. Problem jest ogromny, ale w akwariach.Szeregowy_Równoległy pisze:Przy założeniu, że motorowi używają CG, z czym bywa różnie. I przy założeniu, że po użyciu CG te drzwi się zamykają, a nie są otwarte w nieskończoność, np. do zmiany świateł, przez które tramwaj nie może opuścić przystanku, z czym bywa jeszcze gorzej.MisiekK pisze:A jak już o grzaniu.... Przy tych mrozach temperatura w środku powinna oscylować w okolicy +5st. C
No cóż, ostatnio trafiłem na trzaskającą 105 bez ogrzewania, i to w najzimniejszy poranek tego tygodnia
W Swingach nie ma problemu z CG - motorniczowie używają go zawsze, kiedy nimi jadę. Gorzej, jak trafi się osioł, który musi stać przy drzwiach, a tramwaj czeka na światła na Żabie. Minuta marznięcia gwarantowana.
W Swingach nie ma problemu z CG - motorniczowie używają go zawsze, kiedy nimi jadę. Gorzej, jak trafi się osioł, który musi stać przy drzwiach, a tramwaj czeka na światła na Żabie. Minuta marznięcia gwarantowana.
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
Poniżej +15 st. C agregat klimatyzayjny się nie włącza....Bywalec pisze:W Swingach nie zawsze musi być lepiej, w szczególności jak tramwaj chłodzi zamiast grzaćDantte pisze:No cóż, ostatnio trafiłem na trzaskającą 105 bez ogrzewania, i to w najzimniejszy poranek tego tygodnia![]()
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -