Autobusy testowane w Warszawie
- ZielonyJamnik
Der schwindel?
W sobotę rano jeszcze jeździł na 141, wiec serwis środowy dużo mu nie pomógł, skoro już znów w serwisie.ZielonyJamnik pisze: ↑21 sie 2023, 15:15Piękny niemiecki elektryk już wylądował w Małopolu w serwisie MANa
ŁK
W środę serwis był do klimatyzacji, obecnie pojechał na większy serwis ze względu na usterki.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie rozumiem za bardzo tej Schadenfreude - jaki był ostatni udany masowy produkt polskiej motoryzacji (z litości dopuszczę pojazdy z licencyjnym silnikiem)? Bo poloneza chwalić może tylko ktoś, kto nim nie jeździł, od razu zaznaczę
Dwa, że wpadki europejskich producentów to radość dla chińskich, którzy w ebusach są i tak kilka długości przed nami.
Dwa, że wpadki europejskich producentów to radość dla chińskich, którzy w ebusach są i tak kilka długości przed nami.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Od poniedziałku, 948 ma jeździć na 1/118.
Na tydzień, poza tym MAN zaczął raportować pozycję GPS i jest już widziany w ogólnodostępnych aplikacjach.
- ZielonyJamnik
Stoi bo jeździł z niesprawną klimą w weekend i czeka na serwis.
Nie, normalnie przejeździł zmianę.