dzidek pisze:Tym bardziej, że objazdy łatwo w tym rejonie zorganizować.
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Objazdy i inne okresowe zmiany tras
Moderator: Wiliam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Może będą znów tunel doglądać. Zresztą nie ma żadnych znaków informujących o zamknięciu Dźwigowej
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Od drugiej strony nie ma żadnych informacji
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Czy ZTM stawia określone wymagania dla drogi, którą się poruszają autobusy? Bo drogowcy tak skutecznie realizują remont Aluzyjnej, że po weekendzie jest odcinek z nawierzchnią z takich płyt betonowych ze zbrojeniami w narożnikach, a dalej żwirówka/tłuczeń czy coś takiego.
Dzielni kierowcy MAN'ów z ITS jakoś to przejeżdząją
ale mijanka z autobusem już grozi uszkodzeniem auta od tego tłucznia.
Dzielni kierowcy MAN'ów z ITS jakoś to przejeżdząją
ZTM pisze: 2008-05-27 | Utrudnienia związane z kolejnym etapem prac przy pętli "Huta" | W związku z kolejnym etapem prac przy przebudowie pętli Huta, od dnia 2.06.2008r (poniedziałek) godz.0.50 do dnia 1.09.2008r (poniedziałek) godz.4.00 wyłączony będzie ruch tramwajowy na ciągu ul. Wólczyńska - Nocznickiego - Zgrupowania AK "Kampinos" na odcinku od al. Reymonta do zajezdni "Żoliborz".
W czasie wyłączenia tramwaje linii 6, 22, 33 kursować będą trasami zastępczymi:
linia 6: GOCŁAWEK ... Marymoncka - Zgrupowania AK "Kampinos" - ZAJEZDNIA "ŻOLIBORZ"
linia 22: WIATRACZNA ... Broniewskiego - PIASKI
linia 33: WYŚCIGI ... Broniewskiego - al. Reymonta - Powstańców Śląskich - Radiowa - Dywizjonu 303 - KOŁO
linia 5: zawieszenie kursowania linii
W w/w okresie kursować będzie zastępcza linia autobusowa Z-5 na trasie:
HUTA - Kaliszówka - Nocznickiego - Wólczyńska - al. Reymonta - Broniewskiego - PARK OLSZYNA - Broniewskiego - al. Reymonta - Wólczyńska - Nocznickiego - Kasprowicza - Sokratesa - Kaliszówka - HUTA
ZTM pisze:2008-05-27 | Czasowe wyłączenie ruchu tramwajowego na ul. Starzyńskiego | W związku z pracami przygotowawczymi do remontu wiaduktu kolejowego, od dnia 31.05.2008r (sobota) godz.0.15 do dnia 2.06.2008r (poniedziałek) godz.4.00 wyłączony będzie ruch tramwajowy w ul. Starzyńskiego na odcinku od ul. 11 Listopada do ronda Starzyńskiego.
W czasie wyłączenia tramwaje linii 1 i 2 kursować będą trasami zastępczymi:
linia 1: ANNOPOL - ... - Odrowąża - 11 Listopada - Targowa - al. Solidarności - most Śląsko-Dąbrowski - al. Solidarności - Okopowa - Towarowa - ... - BANACHA
linia 2: ŻERAŃ WSCHODNI - ... - Odrowąża - 11 Listopada - Targowa - al. Solidarności - most Śląsko-Dąbrowski - al. Solidarności - al. Jana Pawła II - rondo Radosława - ... - PIASKI
No coraz lepiej. Kocham metroZTM pisze: 2008-05-27 | Utrudnienia związane z kolejnym etapem prac przy pętli "Huta" | W związku z kolejnym etapem prac przy przebudowie pętli Huta, od dnia 2.06.2008r (poniedziałek) godz.0.50 do dnia 1.09.2008r (poniedziałek) godz.4.00 wyłączony będzie ruch tramwajowy na ciągu ul. Wólczyńska - Nocznickiego - Zgrupowania AK "Kampinos" na odcinku od al. Reymonta do zajezdni "Żoliborz".
- Bastian
- Sułtan Maroka
Wróciło od dzisiaj.5280 pisze:I wróciło 134 na trasa podstawową a na stronie ZTM ani słowa o tymZaciszaniN pisze:Kiedy zostanie przywrócona podstawowa trasa linii 134Bo remont na Ostródzkiej już się skończył kilka dni temu i ulica od tamtej pory jest przejezdna.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow