solaris8315 pisze:Podmienić zdjęcia?
OGNICHO :]
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
Też jeszcze nie byli ostatni, po nich dotarł jeszcze TOMEK, zresztą znajdując nas nie bez trudu.Colony pisze:Koło 22:20 dołączyli się: Span i Rutin
Dziękuję wszystkim przybyłym, impreza wyszła co prawda mało spektakularna (delikatnie mówiąc
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
HAHAHAColony pisze:Gronostaj na jednym zdjęciu przypomina wampira (te świecące oczy), a ja wilkołaka.
Poza tym, to pierwszy raz widziałam DZIAŁAJĄCE ŚWIETLIKI! One, kurde, świeciły! I jeden to mnie chyba nawet zjadł. Mam spuchniętą lewą rękę i podejrzewam, żem nadgryziona przez świetlika.
I mój but został odnaleziony
Ja nie wiem, jak to jest- w sumie nie spożyłam dużo, a głowa mnie dziś boli jak diabli. Ale może to kwestia stresującego powrotu. Zdarzało mi się ostatnio więcej spożywać i nic mi nie było, a dziś czuję się i wyglądam jak zombie
- Bastian
- Sułtan Maroka
Od kiedy świetliki gryzą?gronostaj pisze:Poza tym, to pierwszy raz widziałam DZIAŁAJĄCE ŚWIETLIKI! One, kurde, świeciły! I jeden to mnie chyba nawet zjadł. Mam spuchniętą lewą rękę i podejrzewam, żem nadgryziona przez świetlika.
My wracaliśmy przed drugą przez ciemny las i jakoś się nie zestresowaliśmygronostaj pisze:może to kwestia stresującego powrotu.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Bastian pisze:Też jeszcze nie byli ostatni, po nich dotarł jeszcze TOMEK, zresztą znajdując nas nie bez trudu.Colony pisze:Koło 22:20 dołączyli się: Span i Rutin
Dziękuję wszystkim przybyłym, impreza wyszła co prawda mało spektakularna (delikatnie mówiąc), ale miło się siedziało i gadało - najlepszym dowodem jest to, że zebraliśmy się dopiero na metro o 2:30
Czyż okoliczności mojego objawienia się nie były spektakularne
[ Dodano: 2007-07-01, 16:10 ]
Stara gwardia się nie stresujeBastian pisze:(...)
My wracaliśmy przed drugą przez ciemny las i jakoś się nie zestresowaliśmy![]()
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Już ten patent był w robocie, tyle że z etykietami Tymbarka, także wyglądało to bardziej wiarygodnie niż na czarnoMZ pisze:solaris8315 pisze:Podmienić zdjęcia?Nawet jak dasz czarne paski na nazwy trunków, to nikt nie uwierzy, że to były tymbarki
.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- Bastian
- Sułtan Maroka
A na czym się oparłaś, na nosie?gronostaj pisze:W rękęBastian pisze:Może się po prostu poparzyłaś o coś przy gubieniu buta?![]()
?