Oczywiście. To nie jest żadne tajemnica. Maciek vel ziomal miał zabezpieczyć gazetami i taśmą klejącą siedzenia przed malowaniem wnętrza, które wykonywali potem m.in. chruścik, JacekM, ja i moja żona. Przeszkoliliśmy pomocnika bardzo dokładnie: kilka siedzeń zrobiłem sam, a on patrzył i następne miał zrobić według takiego samego schematu resztę, a my w tym czasie wykonywaliśmy inne drobne prace. Niestety Maciek nie wykonał tego ja należy (a nie była to zbyt skomplikowana robota) i warstwy zabezpieczające się poprzesuwały lub były za cienkie i skapująca farba zniszczyła tapicerkę. A najgorsze jest to, że Maciek w ogóle nie wykazał żadnej skruchy. Podszedł do sprawy mniej więcej w ten sposób: stało się - olać to. A potem opowioada bajki o jakichś układach.Tomasz pisze:Ee...? A co się stało, jeśli można wiedzieć...zadzior pisze:do wymiany nadaje sie tapicerka w 8081
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Autobusy San i inne pojazdy historyczne
Akurat ziomal to osoba z Klubu. A jeśli chodzi o ludzi spoza Klubu, to dla przykładu lakiery, podkłady i szpachle do MEXa wczoraj przywiózł nie-klubowicz, koła do zabytków inny niezrzeszony. Więc jak widzisz żadnych uprzedzeń nie mamy. Jednak nie ukrywam, że pierwszeństwo przy pracach mają Klubowicze, ale nie wyklucza to pomocy osób niezrzeszonych.Tomasz pisze:Cóż... Mam tylko nadzieję, że nie zniechęci Was to do angażowania osób spoza klubu.
- chruscik
- Dysklawiaturzysta
- Kontakt:
http://www.kmkm.waw.pl/projekty/mex-remont/
dlatego m in mam zdjecie jak wkladam z ekypa do 9001 - 6 metrowe rurki
(beda z nich zrobione siedzenia)
dlatego m in mam zdjecie jak wkladam z ekypa do 9001 - 6 metrowe rurki
MOBILIS Ursus
Ala to jakaś Twoja nowa przyjaciółkachruscik pisze:http://www.kmkm.waw.pl/projekty/mex-remont/
dlatego m in mam zdjecie jak wkladam z ekypa do 9001 - 6 metrowe rurki(beda z nich zrobione siedzenia)
Bzdura wierutna. Wóz został 3 miesiące temu wyłączony ze sprzedaży. Zmień źródło informacji.beni pisze:Po za nimi niestety ale wozem 2092 może zaopiekować się tylko Skup złomu w ursusie .
Wóz na początku stycznia sprzedany razem z innymi sprzętami stojącymi na cmentarzu redutowej .
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
[ Dodano: 2008-01-18, 10:13 ]
Kolego ten wóz to ruina może blacha jako tako się trzyma ale kratownica to totalny złom. Myślisz że gdyby był w dobrym stanie to tak M.Z.A. by go porzuciła. Po za tym co wy widzicie w tym wozie lakier że jest czerwony.MisiekK pisze:Bzdura wierutna. Wóz został 3 miesiące temu wyłączony ze sprzedaży. Zmień źródło informacji.beni pisze:Po za nimi niestety ale wozem 2092 może zaopiekować się tylko Skup złomu w ursusie .
Wóz na początku stycznia sprzedany razem z innymi sprzętami stojącymi na cmentarzu redutowej .
Lepiej byście się zakręcili koło 2249 raz że starszy a dwa to w lepszym stanie.
A wóz cóż jeśli tak twierdzisz proszę bardzo bierzcie go tylko jak zabierzecie się za remont to dopiero przekonacie się że było nie warto ale wtedy może być za późno.
289 też od spodu nie za ciekawie wygląda ale lepiej niż 2092.
Pozdrawiam.
„Wazeliniarze są najgorsi. Niżej postawieni mają przez nich przerąbane, a z szefów robią kretynów.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
Akurat twoje zdanie nie ma tu żadnego znaczenia i nikt nie zamierza się nim interesować. A jak chodzi o 2249'' to o jego wieku to bym dyskutował.beni pisze:Kolego ten wóz to ruina może blacha jako tako się trzyma ale kratownica to totalny złom. Myślisz że gdyby był w dobrym stanie to tak M.Z.A. by go porzuciła. Po za tym co wy widzicie w tym wozie lakier że jest czerwony.
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Ale może by tak Panowie odrobinkę Wasze emocje opadły... Niech się wreszcie sprawa 2092 wyjaśni, dlaczego tak długo stoi w miejscu itd.MisiekK pisze:Akurat twoje zdanie nie ma tu żadnego znaczenia i nikt nie zamierza się nim interesować. A jak chodzi o 2249'' to o jego wieku to bym dyskutował.beni pisze:Kolego ten wóz to ruina może blacha jako tako się trzyma ale kratownica to totalny złom. Myślisz że gdyby był w dobrym stanie to tak M.Z.A. by go porzuciła. Po za tym co wy widzicie w tym wozie lakier że jest czerwony.
Miejskie Zakłady Autobusowe m. st. Warszawy
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
Kolega beni potrzebowal wyraźnego mojego stanowiska, to je dostał. Nie potrzeby tworzyć rzeczywistości innej niż jest. A czemu #2092 stoi? Właśnie dlatego, że ma nie być sprzedany. Jak już zapadną właściwe decyzje - napewno tu o tym napiszę - tajemnicy nie będę z tego robił.Aleksander2634 pisze:Ale może by tak Panowie odrobinkę Wasze emocje opadły... Niech się wreszcie sprawa 2092 wyjaśni, dlaczego tak długo stoi w miejscu itd.
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Zatem dlaczego ta sprawa ciągnie się jak flaki z olejem???MisiekK pisze:Kolega beni potrzebowal wyraźnego mojego stanowiska, to je dostał. Nie potrzeby tworzyć rzeczywistości innej niż jest. A czemu #2092 stoi? Właśnie dlatego, że ma nie być sprzedany. Jak już zapadną właściwe decyzje - napewno tu o tym napiszę - tajemnicy nie będę z tego robił.Aleksander2634 pisze:Ale może by tak Panowie odrobinkę Wasze emocje opadły... Niech się wreszcie sprawa 2092 wyjaśni, dlaczego tak długo stoi w miejscu itd.
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
Sprawa cały czas porusza się do przodu. Spokojnie. Nie wymagaj ujawniania niektórych szczegółów uzgodnień na linii MZA-KMKM, bo tego tu nie zrobię (sprawa była poruszana podcza piątkowego spotkania KMKM). Cierpliwości.Aleksander2634 pisze:Zatem dlaczego ta sprawa ciągnie się jak flaki z olejem???
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Michał, ja wiem że to wymaga cierpliwości, niestety nie mam ostatnio w ogóle czasu by się na KMKM w piątek pojawić.... zastanawia mnie tylko to, że im dłużej to auto stoi tym więcej bedzie przy nim roboty, a przecież w KMKM zawsze są inne "priorytety"....MisiekK pisze:Sprawa cały czas porusza się do przodu. Spokojnie. Nie wymagaj ujawniania niektórych szczegółów uzgodnień na linii MZA-KMKM, bo tego tu nie zrobię (sprawa była poruszana podcza piątkowego spotkania KMKM). Cierpliwości.Aleksander2634 pisze:Zatem dlaczego ta sprawa ciągnie się jak flaki z olejem???
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa