Kiedyś w Mini-Busie na linii otwockiej kierowca miał włączone Radio Plus i akurat leciały rozmowy o Jezusie w Radiu Plus. W sumie ja osobiście to pochwalam bo jestem katolikiem ale muszę przyznać, że to dość niecodziennie wyglądało jak na tego przewoźnika.konri pisze:Oby tylko to nie było pewne katolickie radio, a raz miałem przyjemność go posłuchać...
Wyposażenie warszawskich autobusów
Nie można, ponieważ są na gwarancji. Kiedy ona się skończy można w nich poszperać.Bernard pisze:Co nie znaczy, że nie można go dołożyć.
Skoro wszyscy to i ja
No ale jak sobie np. w mobilisowym przegubie pokręcisz "faderem", to na wóz i tak nie pójdzieSzeregowy_Równoległy pisze:Prawdopodobnie kierowca zapomniał pokręcić pokrętłem "fader" i poszło na wóz.radeom pisze:Też parę razy spotkałem się z radiem lecącym na wozie, np. w SU15. W sumie byłem tym lekko zdziwiony, pasażerowie zresztą też, ale raczej nikomu to nie przeszkadzało.
noidea
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ale jak podłączysz radio do fabrycznej instalacji w SU10, którym znacznie bliżej do U15 i faderem się nie pobawisz, to zapewnisz pasażerom rozrywkę.Adam G. pisze:No ale jak sobie np. w mobilisowym przegubie pokręcisz "faderem", to na wóz i tak nie pójdzieSzeregowy_Równoległy pisze:Prawdopodobnie kierowca zapomniał pokręcić pokrętłem "fader" i poszło na wóz.
Też jestem katolikiem i mi to nie przeszkadza, ale trochę nie bardzo słuchać w autobusie "Dla Jego bolesnej męki..."reserved pisze:Kiedyś w Mini-Busie na linii otwockiej kierowca miał włączone Radio Plus i akurat leciały rozmowy o Jezusie w Radiu Plus. W sumie ja osobiście to pochwalam bo jestem katolikiem ale muszę przyznać, że to dość niecodziennie wyglądało jak na tego przewoźnika.konri pisze:Oby tylko to nie było pewne katolickie radio, a raz miałem przyjemność go posłuchać...
Czemu? Serio pytam. Co za różnica czy słyszysz "Dla Jego bolesnej męki, dla Jego bolesnej męki, dla Jego bolesnej męki, dla Jego bolesnej męki" czy może "Wygraj milion w Lotto, wygraj milion w Lotto, wygraj milion w Lotto, wygraj milion w Lotto"?konri pisze:Też jestem katolikiem i mi to nie przeszkadza, ale trochę nie bardzo słuchać w autobusie "Dla Jego bolesnej męki..."
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Generalnie z głośników nie powinno lecieć NIC, prócz zapowiedzi przystanków. Reklamę wizualną można łatwo wzrokiem ominąć, słuch tak wybiórczy nie jest.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Nasze piękne SWING-i mogą prezentować reklamy z dźwiękiem i ZTM wstępnie się na to zgodził....Glonojad pisze:Generalnie z głośników nie powinno lecieć NIC, prócz zapowiedzi przystanków. Reklamę wizualną można łatwo wzrokiem ominąć, słuch tak wybiórczy nie jest.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
(no comment)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Raz byłem w szoku jak usłyszałem reklamę w Swingu, ale parę miesięcy minęło i nie spotkałem już czegoś takiego. Zdaje się, że z Chopinem było to związane, ale dokładnie nie pamiętam.MisiekK pisze:Nasze piękne SWING-i mogą prezentować reklamy z dźwiękiem i ZTM wstępnie się na to zgodził....Glonojad pisze:Generalnie z głośników nie powinno lecieć NIC, prócz zapowiedzi przystanków. Reklamę wizualną można łatwo wzrokiem ominąć, słuch tak wybiórczy nie jest.

- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
O zjazdach zapowiadanych dźwiękiem nie śmiemy nawet marzyć.JKTpl pisze:Szkoda, że zjazdów do zajezdni nie mogą...MisiekK pisze:Nasze piękne SWING-i mogą prezentować reklamy z dźwiękiem i ZTM wstępnie się na to zgodził....