Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych

Przegubowiec

Moderator: Szeregowy_Równoległy

SławekM
(solaris8315)
Kontakt:

Post autor: SławekM » 01 cze 2007, 21:47

Ikarus 5780 pisze:
solaris8315 pisze:Ikarus 5780, Bastian -> No to do diabła niech jakiś regulamin opublikują. Albo jakąś informację zamieszczą.
Ciężko jest zawrzeć w regulaminie kryteria, bo wiadomo chyba każdy pisze zarówno spam jak i konkretne posty (zreszta co dla jedynch jest spamem dla drugich może być poważną merytoryczną dyskusją), tylko kwestia proporcji jednych do drugich.
Mi chodziło o notkę, że forum jest dla wybranych :roll: I jakoś nie było mi wesoło gdy zostałem wsadzony do grona "dzieciarni z Wawkomu" :roll:

Ikarus 5780

Post autor: Ikarus 5780 » 01 cze 2007, 21:52

solaris8315 pisze:
Mi chodziło o notkę, że forum jest dla wybranych :roll: I jakoś nie było mi wesoło gdy zostałem wsadzony do grona "dzieciarni z Wawkomu" :roll:
W takim razie nie wiem, pytaj autorów.
"Należy się zmieniać, by jakim jest się pozostać."

Marcovia Marki

SławekM
(solaris8315)
Kontakt:

Post autor: SławekM » 01 cze 2007, 21:59

Ikarus 5780 pisze:
solaris8315 pisze:
W takim razie nie wiem, pytaj autorów.
Ogólnie nie było miło, że jednego dnia, użytkownicy dostawali aktywację kont od administratora (dzięki czemu można było się zalogować), a na drugi dzień usunięcie i dając nieprawdziwy komunikat o rzekomym błędzie którego nie było :evil:

jacek
Zbanowany

Post autor: jacek » 01 cze 2007, 22:06

No patrzcie a mnie też pogonili :dance:
Ciekawe dlaczego :-"
Nawet jednego slowa nie zdążyłem napisać :-k
Wielka szkoda, a tak mogło być fajnie :D
Paluszki w tym usunieciu maczał chyba :-k mój imiennik, co sobie literke dopisał [-X :^o

Tm

Post autor: Tm » 01 cze 2007, 22:45

Bastian pisze:Nie róbmy tu podobnego sabatu czarownic...
to by nawet pasowało, orwellowski Wawkom ma swoje dwie minuty nienawiści :P

ale na poważnie:
Przegubowiec ma swoich właścicieli i jeżeli uznali oni za właściwe upublicznienie forum(przypadkiem akurat w dniu gdy Wawkomowi wyczerpał sie limit transferu), a następnie jego zamknięcie no to ich sprawa. To kwestia wizerunku serwisu, ale oni ustalają tam zasady, widocznie uznali, że tak będzie dla nich lepiej.
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى

jacek
Zbanowany

Post autor: jacek » 01 cze 2007, 22:50

Tm pisze:
Bastian pisze:Nie róbmy tu podobnego sabatu czarownic...
to by nawet pasowało, orwellowski Wawkom ma swoje dwie minuty nienawiści :P

ale na poważnie:
Przegubowiec ma swoich właścicieli i jeżeli uznali oni za właściwe upublicznienie forum(przypadkiem akurat w dniu gdy Wawkomowi wyczerpał sie limit transferu), a następnie jego zamknięcie no to ich sprawa. To kwestia wizerunku serwisu, ale oni ustalają tam zasady, widocznie uznali, że tak będzie dla nich lepiej.
Co z członkami tamtego Modteamu, których częsć pełni tu równiez podobną funcje ( lub bardzo by chciała :D ), jaki jest ich stosunek do tej sprawy :?:

Awatar użytkownika
Colony
Kontakt:

Post autor: Colony » 01 cze 2007, 23:14

Wiesz sądzę, że Wawkom różni się na tyle od tamtego forum, że podobne pytania są bezzasadne. Widzę, że tam tworzy się taka loża ekspercka, która we własnym gronie dyskutuje pewne sprawy, a nasze forum jest daleko bardziej społecznością ludzi związanych konkretnym zainteresowaniem niż doświadczonymi ekspertami. Urok tego forum polega na zderzeniu totalnie różnych postaci i ich punktów widzenia. Nie znam uroku tamtego forum, ale ma ono swoją formę i nic nam do tego.

Można oczywiście polemizować, nad formą elitaryzacji tamtego forum, nikt nie lubi być sprowadzany do parteru, w każdym tkwi mason co chce być kimś ważnym. Może to było nieeleganckie, ale roztrząsanie tego nic nie zmieni. Nie od dziś wiadomo, że wiedza nie musi iść w parze z kulturą i wyczuciem. ;-)
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)

Ikarus 5780

Post autor: Ikarus 5780 » 01 cze 2007, 23:17

Colony pisze:Wiesz sądzę, że Wawkom różni się na tyle od tamtego forum, że podobne pytania są bezzasadne. Widzę, że tam tworzy się taka loża ekspercka, która we własnym gronie dyskutuje pewne sprawy, a nasze forum jest daleko bardziej społecznością ludzi związanych konkretnym zainteresowaniem niż doświadczonymi ekspertami. Urok tego forum polega na zderzeniu totalnie różnych postaci i ich punktów widzenia. Nie znam uroku tamtego forum, ale ma ono swoją formę i nic nam do tego.

Można oczywiście polemizować, nad formą elitaryzacji tamtego forum, nikt nie lubi być sprowadzany do parteru, w każdym tkwi mason co chce być kimś ważnym. Może to było nieeleganckie, ale roztrząsanie tego nic nie zmieni. Nie od dziś wiadomo, że wiedza nie musi iść w parze z kulturą i wyczuciem. ;-)
Wawkom - możesz być dumny. :D Ja jestem :D

Marcovia Marki

jacek
Zbanowany

Post autor: jacek » 01 cze 2007, 23:24

Colony pisze:Wiesz sądzę, że Wawkom różni się na tyle od tamtego forum, że podobne pytania są bezzasadne. Widzę, że tam tworzy się taka loża ekspercka, która we własnym gronie dyskutuje pewne sprawy, a nasze forum jest daleko bardziej społecznością ludzi związanych konkretnym zainteresowaniem niż doświadczonymi ekspertami. Urok tego forum polega na zderzeniu totalnie różnych postaci i ich punktów widzenia. Nie znam uroku tamtego forum, ale ma ono swoją formę i nic nam do tego.

Dobre #-o
Może powinieneś poczytać posty poszczególnych osób udzielajacych się zarówno tu, jak i tam, to może wtedy wyciagniesz inne wnioski :shock:

Awatar użytkownika
chruscik
Dysklawiaturzysta
Kontakt:

Post autor: chruscik » 01 cze 2007, 23:26

Tj forum zamkniete. Admim ustala kto bedzie a kto nie, jego decyzja jest ostateczna.
MOBILIS Ursus

jacek
Zbanowany

Post autor: jacek » 01 cze 2007, 23:28

chruscik pisze:Tj forum zamkniete. Admim ustala kto bedzie a kto nie, jego decyzja jest ostateczna.
A może to jest forum już zamknięte :?: bo admin tak ustalił i to jest jego decyzja ostateczna :?:

Maybach

Post autor: Maybach » 01 cze 2007, 23:34

Flash8222 pisze:Straszne prawda? Jak Ty to teraz przeżyjesz?
Nie wiem. Chyba się powieszę. Teraz Ci lepiej ? Nie udało Ci się być śmiesznym, jeśli to miałeś na celu. EOT
6, 20, 23, 26, 160, 509, N03

Awatar użytkownika
Colony
Kontakt:

Post autor: Colony » 01 cze 2007, 23:38

jacek pisze:Może powinieneś poczytać posty poszczególnych osób udzielajacych się zarówno tu, jak i tam, to może wtedy wyciagniesz inne wnioski
Czytam i analizuje, i nie czuję potwarzy, że tamto forum jest takie jakie jest. Zresztą tamto forum mi lata, wyrażam jedynie swoją opinię.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)

jacek
Zbanowany

Post autor: jacek » 01 cze 2007, 23:41

Colony pisze:Zresztą tamto forum mi lata, wyrażam jedynie swoją opinię.
Otóż to-to jest dobra opinia :-$

Ikarus 5780

Post autor: Ikarus 5780 » 01 cze 2007, 23:46

8401 pisze:
Flash8222 pisze:Straszne prawda? Jak Ty to teraz przeżyjesz?
Nie wiem. Chyba się powieszę. Teraz Ci lepiej ? Nie udało Ci się być śmiesznym, jeśli to miałeś na celu. EOT
Nie wnikam w kryteria, ale właśnie pokazałeś jak się nadajesz na fora. IMHO dużo bardziej do piaskownicy ](*,) .

Marcovia Marki

Zablokowany