Mi chodziło o notkę, że forum jest dla wybranychIkarus 5780 pisze:Ciężko jest zawrzeć w regulaminie kryteria, bo wiadomo chyba każdy pisze zarówno spam jak i konkretne posty (zreszta co dla jedynch jest spamem dla drugich może być poważną merytoryczną dyskusją), tylko kwestia proporcji jednych do drugich.solaris8315 pisze:Ikarus 5780, BastianNo to do diabła niech jakiś regulamin opublikują. Albo jakąś informację zamieszczą.
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Przegubowiec
Moderator: Szeregowy_Równoległy
-
Ikarus 5780
W takim razie nie wiem, pytaj autorów.solaris8315 pisze:
Mi chodziło o notkę, że forum jest dla wybranychI jakoś nie było mi wesoło gdy zostałem wsadzony do grona "dzieciarni z Wawkomu"
Ogólnie nie było miło, że jednego dnia, użytkownicy dostawali aktywację kont od administratora (dzięki czemu można było się zalogować), a na drugi dzień usunięcie i dając nieprawdziwy komunikat o rzekomym błędzie którego nie byłoIkarus 5780 pisze:W takim razie nie wiem, pytaj autorów.solaris8315 pisze:
Mi chodziło o notkę, że forum jest dla wybranychI jakoś nie było mi wesoło gdy zostałem wsadzony do grona "dzieciarni z Wawkomu"
to by nawet pasowało, orwellowski Wawkom ma swoje dwie minuty nienawiściBastian pisze:Nie róbmy tu podobnego sabatu czarownic...
ale na poważnie:
Przegubowiec ma swoich właścicieli i jeżeli uznali oni za właściwe upublicznienie forum(przypadkiem akurat w dniu gdy Wawkomowi wyczerpał sie limit transferu), a następnie jego zamknięcie no to ich sprawa. To kwestia wizerunku serwisu, ale oni ustalają tam zasady, widocznie uznali, że tak będzie dla nich lepiej.
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
-
jacek
- Zbanowany
Co z członkami tamtego Modteamu, których częsć pełni tu równiez podobną funcje ( lub bardzo by chciałaTm pisze:to by nawet pasowało, orwellowski Wawkom ma swoje dwie minuty nienawiściBastian pisze:Nie róbmy tu podobnego sabatu czarownic...
ale na poważnie:
Przegubowiec ma swoich właścicieli i jeżeli uznali oni za właściwe upublicznienie forum(przypadkiem akurat w dniu gdy Wawkomowi wyczerpał sie limit transferu), a następnie jego zamknięcie no to ich sprawa. To kwestia wizerunku serwisu, ale oni ustalają tam zasady, widocznie uznali, że tak będzie dla nich lepiej.
- Colony
- Kontakt:
Wiesz sądzę, że Wawkom różni się na tyle od tamtego forum, że podobne pytania są bezzasadne. Widzę, że tam tworzy się taka loża ekspercka, która we własnym gronie dyskutuje pewne sprawy, a nasze forum jest daleko bardziej społecznością ludzi związanych konkretnym zainteresowaniem niż doświadczonymi ekspertami. Urok tego forum polega na zderzeniu totalnie różnych postaci i ich punktów widzenia. Nie znam uroku tamtego forum, ale ma ono swoją formę i nic nam do tego.
Można oczywiście polemizować, nad formą elitaryzacji tamtego forum, nikt nie lubi być sprowadzany do parteru, w każdym tkwi mason co chce być kimś ważnym. Może to było nieeleganckie, ale roztrząsanie tego nic nie zmieni. Nie od dziś wiadomo, że wiedza nie musi iść w parze z kulturą i wyczuciem.
Można oczywiście polemizować, nad formą elitaryzacji tamtego forum, nikt nie lubi być sprowadzany do parteru, w każdym tkwi mason co chce być kimś ważnym. Może to było nieeleganckie, ale roztrząsanie tego nic nie zmieni. Nie od dziś wiadomo, że wiedza nie musi iść w parze z kulturą i wyczuciem.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
-
Ikarus 5780
Wawkom - możesz być dumny.Colony pisze:Wiesz sądzę, że Wawkom różni się na tyle od tamtego forum, że podobne pytania są bezzasadne. Widzę, że tam tworzy się taka loża ekspercka, która we własnym gronie dyskutuje pewne sprawy, a nasze forum jest daleko bardziej społecznością ludzi związanych konkretnym zainteresowaniem niż doświadczonymi ekspertami. Urok tego forum polega na zderzeniu totalnie różnych postaci i ich punktów widzenia. Nie znam uroku tamtego forum, ale ma ono swoją formę i nic nam do tego.
-
jacek
- Zbanowany
DobreColony pisze:Wiesz sądzę, że Wawkom różni się na tyle od tamtego forum, że podobne pytania są bezzasadne. Widzę, że tam tworzy się taka loża ekspercka, która we własnym gronie dyskutuje pewne sprawy, a nasze forum jest daleko bardziej społecznością ludzi związanych konkretnym zainteresowaniem niż doświadczonymi ekspertami. Urok tego forum polega na zderzeniu totalnie różnych postaci i ich punktów widzenia. Nie znam uroku tamtego forum, ale ma ono swoją formę i nic nam do tego.
Może powinieneś poczytać posty poszczególnych osób udzielajacych się zarówno tu, jak i tam, to może wtedy wyciagniesz inne wnioski
- Colony
- Kontakt:
Czytam i analizuje, i nie czuję potwarzy, że tamto forum jest takie jakie jest. Zresztą tamto forum mi lata, wyrażam jedynie swoją opinię.jacek pisze:Może powinieneś poczytać posty poszczególnych osób udzielajacych się zarówno tu, jak i tam, to może wtedy wyciagniesz inne wnioski
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
-
Ikarus 5780
Nie wnikam w kryteria, ale właśnie pokazałeś jak się nadajesz na fora. IMHO dużo bardziej do piaskownicy8401 pisze:Nie wiem. Chyba się powieszę. Teraz Ci lepiej ? Nie udało Ci się być śmiesznym, jeśli to miałeś na celu. EOTFlash8222 pisze:Straszne prawda? Jak Ty to teraz przeżyjesz?