TW - skreślenia ze stanu, kasacje, sprzedaż taboru
-
Stary Pingwin
Przez weekend go patroszyli na R-4.Walas pisze:A dziś 2400 ciągnął 752 ok. 10:45-50 przy ZET Wola.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Jakieś pół roku temu już o tym pisałem gdzie trafią.Walas pisze:13N 504 i 193 trafiły do jakiegoś faceta-miłośnika chyba co trzyma tramwaje obok linii WKD między stacjami Warszawa Salomea a Opacz.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
Ja znalazłem tylko taką informację:MisiekK pisze:Jakieś pół roku temu już o tym pisałem gdzie trafią.Walas pisze:13N 504 i 193 trafiły do jakiegoś faceta-miłośnika chyba co trzyma tramwaje obok linii WKD między stacjami Warszawa Salomea a Opacz.
beni pisze:- wagony 504 i 193 kupili bądź kupić mają prywatni odbiorcy
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
- MeWa
- Cukiereczek
o ile niższe są koszty puszczenia solówki? Nie chodzi mi o stawkę wozokilometrową, tylko eksploatacyjną dla tramwajów.Don Vito pisze:MichalJ, Niena każdą linię opłaca się puszczać skład, np.: takie 27, czy potworek o numerku 5
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Bastian
- Sułtan Maroka
Koszty kosztami, trzeba jeszcze mieć wagony do doczepienia.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Tego akurat nie wiem nie jestem aż tak zorientowany, ale wydaje mi się że mając skład 105 do kasacji i taki który jeszcze trochę pojeździ można by było pokombinowąc żeby w razie potrzeby rozczepić taki działający skład, a w druim wagonie zamotować oprzyżądowanie z kasata u wten sposób mamy 2 solówki nie wiem co prawda na ile to jest realneMeWa pisze:o ile niższe są koszty puszczenia solówki? Nie chodzi mi o stawkę wozokilometrową, tylko eksploatacyjną dla tramwajów.