Żeby dojechać pod scenę trzebaby tramwaje przed 20:00 poprowadzić na trasy objazdowe. Bo tak to nigdy nie uda się wstrzelić, żeby jeszcze ruch nie był wstrzymany, a można było podjechać pod scenę. Jak M3 przyjechało (parę minut przed rozkładowym przyjazdem) to już było 3 w kolejce (za 18 i 35).Grzesiek pisze:Nie chodziło mi o to, że tramwaje liniowe sobie normalnie jeździły po Marszałkowskiej - zostały zatrzymane w Centrum i przy Metrze Świętokrzyska. Nie zmienia to faktu, iż mimo wielu podejść ani razu nie udało się nam zajechać naprzeciwko sceny
WOĹP 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
- Bastian
- Sułtan Maroka
Czy na tym odcinku nie było żadnych wagonów liniowych? Bo jeśli były, to i tak by się nie udało dojechać pod pałac. Tak, jak w tym roku, choć przynajmniej było blisko.MisiekK pisze:W opisywanej wówczas sytuacji liniowce nie wjeżdżały od Zbawiciela na Marszałkowską.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Następnym razem będzie lepiej.
Jako motorniczy mam decyzję w ręku, rozkład jazdy uwzględniający postój w Centrum i jeśli nawet NR idzie w zaparte, że nie wpuści mnie na odcinek, to ja idę w zaparte, że mam być puszczony jako ostatni na odcinek a za mną tylko i wyłącznie inne specjalnie uruchamiane brygady. Oczywiście bez ciętego języka, mamy być stanowczy ale kulturalni
Wystarczy się inteligentnie postawić
Za rok będzie lepiej.
Jako motorniczy mam decyzję w ręku, rozkład jazdy uwzględniający postój w Centrum i jeśli nawet NR idzie w zaparte, że nie wpuści mnie na odcinek, to ja idę w zaparte, że mam być puszczony jako ostatni na odcinek a za mną tylko i wyłącznie inne specjalnie uruchamiane brygady. Oczywiście bez ciętego języka, mamy być stanowczy ale kulturalni
Wystarczy się inteligentnie postawić
Za rok będzie lepiej.
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
Trzeba było być z nami mądralo.RaV pisze:Jako motorniczy mam decyzję w ręku, rozkład jazdy uwzględniający postój w Centrum i jeśli nawet NR idzie w zaparte, że nie wpuści mnie na odcinek, to ja idę w zaparte, że mam być puszczony jako ostatni na odcinek a za mną tylko i wyłącznie inne specjalnie uruchamiane brygady.
Te problemy znikną jeżeli w przyszłym roku Światełko będzie na Stadionie Narodowym - tak jak pisał jeden z użytkowników. I chwatit - z domu je obejrzę
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
Co do Ikarusa mamy deklaracje że w przyszłym roku ponownie będziemy bili rekord (we Wrocławiu mieli 18 metrów do wykorzystania, a Pani z MZA zasugerowała aby potem go wystawić na Allegro. Lokalizacja może i dziwna, ale to inicjatywa naszego sztabu i uważam że i tak fajnie wyszło. Co do kwestii organizacyjnej robiliśmy to pierwszy raz i prosimy o wyrozumiałość:) A poza tym na organizacje mieliśmy jedynie 2 tygodnie. Dziękujemy wszystkim którzy starali nam się pomóc i zapraszam za rok! I proszę miłośników żeby nie robili samowolki i nie otwierali sobie awaryjnie drzwi, by poplotkować z kolegami, bo niestety taka sytuacja miała miejsce...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ruch tramwajowy na Marszałkowskiej od strony Świętokrzyskiej (spodziewam się, że od przeciwnej także w tym samym momencie) został wstrzymany punkt 17:45, więc szansy na dojazd w okolice Złotej nie było. Zresztą nie byłby on bezpieczny, bo już od dawna gromadził się tłum na jezdniach.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow