Jak jadę 111 na uczelnie to nigdy nie bywa, żeby się nie zatrzymał. Bez względu czy to 7 czy 9. W drugą stronę mamy tak z 1/4 zatrzymań.kozioł pisze:No to dziś państwa zaskoczę,widziałem jak ktoś wysiadał dziś przy tym przystanku
Niepotrzebne przystanki
Moderator: Wiliam
- Colony
- Kontakt:
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
No bo wiadomo, że ludzie wysiadają tam, gdzie im bliżej. Ale moim zdaniem jest to niepotrzebne dogadzanie.Colony pisze:Jak jadę 111 na uczelnie to nigdy nie bywa, żeby się nie zatrzymał. Bez względu czy to 7 czy 9. W drugą stronę mamy tak z 1/4 zatrzymań.kozioł pisze:No to dziś państwa zaskoczę,widziałem jak ktoś wysiadał dziś przy tym przystanku
Jak to bez powodu? Przystanek został uruchomiony jako udogodnienie w trakcie remontu torów w Alejach. Remont się skończył, to i skończyć powinna się kariera tego bus stopu.Colony pisze:Ale jak to będzie wyglądać teraz takie zabranie przystanku bez powodu?
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
Powiedz, co Ci przeszkadza przystanek warunkowy na którym ktoś od czasu do czasu wysiądzie? Nawet jak mało osób wsiada/wysiada na nim to niech sobie będzie, ale nie rozumiem czemu Tobie to tak bardzo przeszkadza...Mario pisze:Ponowię: NIE. Skoro do czerwca można było obyć się bez PKP Powiśle NŻ, to i teraz można.
Plask. Nie mam żadnych problemów ale jak chcesz napiszę jaśniej. Miałem na myśli linie zwykłe, które jak wiadomo mają czarny kolor. Nie ma to żadnego związku z rasizmemFlash8222 pisze:Możesz jaśniej pisać, bo chyba masz jakieś problemy pisząc coś takiego...marian pisze:Szczególnie, że jest dla czarnuchów.
Toć przecież odnosiłem się do Twojej wypowiedzi co do pozostawienia tego przystanku. Też uważam, że powinien zostać.Flash8222 pisze:No to tym bardziej powinien zostać skoro przystanek jest wykorzystywanymarian pisze:A jest wygodny i jak na NŻ w miarę często wykorzystywany.
[ Komentarz dodany przez: Bastian: 2007-11-12, 15:46 ]
Korekta tagów.
Od dzisiaj rozpoczyna sie remont podmiejskiej średnicy, trwający do 8.12, więc teraz ten przystanek nie będzie wcale używany. Ale tak to, na tym przystanku wsiada dużo osób po przyjeździe pociągu
W szczególności są to studenci Uniwersytetetu, mieszkający poza Warszawą. Zabranie im tego przystanku mogłoby im wyrządzić sporą krzywdę. Przykładem może być to, że jak pociąg się spóźni, i taki student będzie miał 5 minut do wykładu, to jak będzie jechało 111 to ten student nie zdąży na nie go dobiec na nie i będzie musiał czekać 10 minut na następne, a dojście do przystanku FOKSAL i sam dojazd do Uniwersytetu zajmie mu mniejwięcej tyle samo i wtedy spóźni się on na wykład
Takich przykładów można by sporo podawać, więc jak przystanek nie będzie używany zaledwie przez miesiąc, to jednak nie należy go definitywnie likwidować  ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- Bastian
- Sułtan Maroka
Pytanie, czy student będzie tam czekał na 111, czy raczej leciał na Foksal, gdzie ma autobus co chwilę.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow