Tyle, że colosiki w Biedronce zwane Original Cola to nic innego jak Hoop-Cola, o której piszesz, że kupowałeś. Cała gama, czyli zwykła, light, lemon i czasem cherry są produkowane przez Hoop. Tylko Cola Zero jest gdzie indziej produkowana i smakuje gorzej. A tak masz 2x2L Hoop Coli za mniej niż 5zł.Matrix2441 pisze: colosiki z Biedronki za 1 zł za 0,5 litra
O cenach coli
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
MotorMan 
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Garden, Caprio i Costa to trójca, której unikam jak ognia. Bo słodzone gównianymi słodzikami, smakują tragicznie. Nawet jako popitka do wódki ciężko 
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- tomasz5254
W delikatesach K&M w Wesołej skusiłem się Colę organiczną. Że niby taka zdrowa i w ogóle... Smakiem słabo przypomina colę. Bardziej czuć wiśniami. Puszka kosztuje drugie tyle co coca cola ale można się polansować zdrowym stylem życia i zaliczyć kolejny punkt do zajebistości. Czyli nie polecam. Na szczęście miałem na popitkę waniliową.
Dr Pepper wpadł mi w ręce jakiś czas temu. Też nie dobry. Aspartamem czuć na kilometr.
W Kołobrzegu natomiast wpadłem na fajny konkurs organizowany przez Pepsi. Można było wygrać gadżety i m.in. puszkę ich napoju. Sam konkurs polegał na tym, że trzeba było po zasmakowaniu odgadnąć w którym kubku jest pepsi a w którym napój konkurencji (czyli coca coli). Banalne
Dr Pepper wpadł mi w ręce jakiś czas temu. Też nie dobry. Aspartamem czuć na kilometr.
W Kołobrzegu natomiast wpadłem na fajny konkurs organizowany przez Pepsi. Można było wygrać gadżety i m.in. puszkę ich napoju. Sam konkurs polegał na tym, że trzeba było po zasmakowaniu odgadnąć w którym kubku jest pepsi a w którym napój konkurencji (czyli coca coli). Banalne
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Gdzieś w Warszawie można dostać Kofolę?