Awarie i wypadki kolejowe na Mazowszu
Moderator: JacekM
-
Robert 514
-
Robert 514
Czyli oba tory znowu wyłączone były?
Pierniczę. Jakoś omijam te wypadki. Kilkaset kilometrów dalej, tylko 10 minut mojego spóźnienia zadecydowało o tym, że nie jechałem ostatnim siedleckim, ani w ogóle żadnym innym pociągiem z Warszawy. Mam ostatnio szczęście do unikania takich wypadków
Pierniczę. Jakoś omijam te wypadki. Kilkaset kilometrów dalej, tylko 10 minut mojego spóźnienia zadecydowało o tym, że nie jechałem ostatnim siedleckim, ani w ogóle żadnym innym pociągiem z Warszawy. Mam ostatnio szczęście do unikania takich wypadków
W sumie to tak to wyglądało bo z Rembertowa do zachodniej przez blisko godzinę pojechały tylko 2 SKMki ok 22:30 i 50. (tak jakby obróciły w Rembertowie ??)przewoz pisze:Czyli oba tory znowu wyłączone były?
Według sitkol o 22:20 został wyłączony z ruchu tor nr. 2 (do Rembertowa).
[ Dodano: |3 Kwi 2011|, 2011 07:32 ]
Post powinien się znaleźć w innym temacie, ale przyczyna niezależna od KM. EN57-1733 po imprezie kibiców, z wybitą szybą i uszkodzonym obwodem nagrzewnic po zalaniu szczynami przez nurka przemieszcza się numerkiem 12455.
Na p.o. Stadion tak praca wrze, że srk zajętość toru sygnalizuje.
[ Dodano: |3 Kwi 2011|, 2011 07:32 ]
Post powinien się znaleźć w innym temacie, ale przyczyna niezależna od KM. EN57-1733 po imprezie kibiców, z wybitą szybą i uszkodzonym obwodem nagrzewnic po zalaniu szczynami przez nurka przemieszcza się numerkiem 12455.
Na p.o. Stadion tak praca wrze, że srk zajętość toru sygnalizuje.
Zgadza się. Oba tory zamknięto na żądanie policji ok 22:20 ( dla czynności prokuratorskich), a Jaśnie Wielmożny Pan Prokurator przyjechał dopiero koło 23:20.marcin89 pisze:W sumie to tak to wyglądało bo z Rembertowa do zachodniej przez blisko godzinę pojechały tylko 2 SKMki ok 22:30 i 50. (tak jakby obróciły w Rembertowie ??)przewoz pisze:Czyli oba tory znowu wyłączone były?
Czasami żałuje że nie żyjemy w takim jednym pięknym kraju gdzie cała procedura powypadkowa na kolei trwa góra 15 minut
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
-
Robert 514
części ciała tego dziecka znalazły się na torze nr 1 i 2 , nic nie jechało bo od razu była informacjaprzewoz pisze:Czyli przez godzinę po wypadku po dwójce jeździły pociągi?rufio198 pisze:Zgadza się. Oba tory zamknięto na żądanie policji ok 22:20 ( dla czynności prokuratorskich)
3-4 godziny na obsługę wypadku? Czyli powoli standard?
SKM dojechały ze SWW do Rembertowa (wjazd po niewłasciwym torze , zmiana na czole i zaraz powrót na pusto)
KM stały , jeden przejąl ludzi z SKM