Tramwaje dla Warszawy-plany, przetargi, zamówienia, dyskusje
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie wiem, czy nie spełniają, ale nawet jeśli to - patrząc na ogólnodostępne ogłoszenie - jest parę rzeczy, które są punktowane, a których nie mają.MisiekK pisze:Nie da rady. Nie spełniają założeń SIWZ.Stary Pingwin pisze:SWINGI DUO.
Ale na zmianę widoczności bym nie liczył - bezpieczeństwo jest nadrzędne, klatka bezpieczeństwa swoje wymagania ma.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jeszcze nie, ale nie sądzę, by się go nie dało zrobićMichi pisze:A istnieje Twist w wersji DUO?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Czyli nie spełniają. Poza tym tylko raz udało się wsadzić tramwaj z tą samą nazwą przy innym wyposażeniu i innym świadectwie homologacji. Drugiego nie będzie. Nawiasem - same SWINGI 120Na mają dwa różne świadectwa.Glonojad pisze:Nie wiem, czy nie spełniają, ale nawet jeśli to - patrząc na ogólnodostępne ogłoszenie - jest parę rzeczy, które są punktowane, a których nie mają.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie rozumiemy się - między "punktowane" a "spełniają" jest pewna różnica. Jak między zaliczeniem kolokwium na 3 i na 5.
[ Dodano: |20 Sty 2013|, 2013 22:00 ]
[ Dodano: |20 Sty 2013|, 2013 22:00 ]
Wątpię, by powstał jednak - nowe sieci, czyli podstawowy klient na dwukierunki, zamawia z reguły wagony całkowicie niskopodłogowe z wózkami (pół)sztywnymi. Choć są wyjątki oczywiście (związane z zakupami dwukierunków na sieci raczej).Bastian pisze:Jeszcze nie, ale nie sądzę, by się go nie dało zrobićMichi pisze:A istnieje Twist w wersji DUO?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Tyle, że wtedy ktoś inny zalicza na 5.Glonojad pisze:Nie rozumiemy się - między "punktowane" a "spełniają" jest pewna różnica. Jak między zaliczeniem kolokwium na 3 i na 5.
Różnica między dwoma krajowymi producentami wielka nie jest stąt to nie jest wyznacznikiem.MichalJ pisze:Ale odpada na wyższej cenie....
Nawiasem to nie wierzę, że PESA zaoferuje DUO.
Coś w tym złego?Michi pisze:To z tej dyskusji wynika, że jeżeli pesa wygra to zaprezentuje kolejny model?
- Bastian
- Sułtan Maroka
WalcMisiekK pisze:Coś w tym złego?Michi pisze:To z tej dyskusji wynika, że jeżeli pesa wygra to zaprezentuje kolejny model?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Nie wiem dlaczego, ale po przeczytaniu tego porównania przeszedł mnie dziwny dreszcz niepokojuGlonojad pisze:Nie rozumiemy się - między "punktowane" a "spełniają" jest pewna różnica. Jak między zaliczeniem kolokwium na 3 i na 5.
Niekoniecznie. Może to być po prostu nowsza generacja Swinga ze zmodyfikowanym układem napędowym.Michi pisze:To z tej dyskusji wynika, że jeżeli pesa wygra to zaprezentuje kolejny model?
Byle nie pogoBastian pisze:Walc
[ Dodano: |21 Sty 2013|, 2013 08:15 ]
Nie wiem dlaczego, ale po przeczytaniu tego porównania przeszedł mnie dziwny dreszcz niepokojuGlonojad pisze:Nie rozumiemy się - między "punktowane" a "spełniają" jest pewna różnica. Jak między zaliczeniem kolokwium na 3 i na 5.
Niekoniecznie. Może to być po prostu nowsza generacja Swinga ze zmodyfikowanym układem napędowym.Michi pisze:To z tej dyskusji wynika, że jeżeli pesa wygra to zaprezentuje kolejny model?
Byle nie pogoBastian pisze:Walc
15/12/2005-12/7/2019
- MeWa
- Cukiereczek
Tak. Na początku lutego.Wiliam pisze:No ale ceny oferentów są niższe niż przewidywał to kosztorys TW, więc chyba coś z tego będzie.
http://www.rynek-kolejowy.pl/38985/Wars ... lutego.htm
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]