przewoz pisze:Cóż. Ja potwierdze Zofeya. Na jednym krytycznym obiegu ER75 osobiście widziałem kibla i tylko modliłem się, żeby mi się wydawało, że to 2 xen57 pojechały.,.. ale skład był krótki. O 16 pojechał do siedlec jeden kibel. Do bani. Drugi pod względem zapełnienia pociąg w szczycie do siedlec. Nie polecam.No patrz - codziennie jestem w robocie i te co powinny smigać na ER75 smigają na ER 75 a te co EN57 to na EN 57
MEWA - ja to uznaję za awarię, ale do Km też się nadaje![]()
Kiedy to było? Bo raczej nie ostatnio. A Zofey w/g mnie twierdzi że stale jeździ EN 57 zamiast ER 75. Przynajmniej ja tak odbieram jego wypowiedzi
[ Dodano: |9 Cze 2009|, 2009 21:20 ]
Rafał, ten skład od samego początku jeździł na kiblach, tylko potem zmienili go na trójkibel. Pamiętam nawet telegramyA jak już mówisz o zmianach - to bądź łaskaw zauważyć ze zmieniono 2x ER 75 na 3 x EN 57 na 8926
Mewa - a to już się nadaje tylko do Km - jak coś to przepiszę
Pamiętam że w lutym zmieniono któryś obieg na EN 57 żeby ,,uwolnić'' Flirty.
Pamiętam te telegramy na zmiany. Byłem pewny że to właśnie jego zmieniono. Widać ze pamięć ludzka jest zawodna
[ Dodano: |9 Cze 2009|, 2009 21:22 ]
NA TWB widziałem fotkę z soboty w Gdyni. Pierwszego dnia do Gdyni tylko +113.przewoz pisze:Co do KM - jak tam słoneczny? Jakieś doniesienia, fotki na szlaku?
P.s Masz fotkę ,,banana''?