Rozkład-PKP.pl twierdzi, że za podróż w tej relacji w 2 kl. trzeba za bilet normalny zapłacić 142.50 PLN, a w 1 kl. - 114 PLN.
Pomyłka czy w IC znowu wymyślono coś wesołego?
Moderator: JacekM
Muszę powiedzieć, że to, co się dzieje w Czechach było głównym czynnikiem, dla którego zrezygnowałem z podróży do Wiednia pociągiem... po cichu liczę co prawda na pendo, ale jak pepiki znowu będą je w każdej dziurze zatrzymywać, to nic nie pomoże.a/p TALENT pisze:Jam prosty użytkownik, nie wchodząc w szczegóły odnotowywuję dziwny trend. W kraju działa wszystko z klimą na 5, kłopoty są po zmianie loka i drużyny konduktorskiej.
[ Dodano: |1 Sie 2012|, 2012 17:27 ]
Może pisałem, może nie. Skleroza kąsa. Kapitalny był operator wózka z Warsu 2 lata temu podczas podróży z W-wy do Wiednia EC Sobieski. Podczas podróży przez Czechy nagle zgłodnieliśmy, niestety w wagonie było sporo szemranego tubylczego towarzystwa. Korytarz był nieźle nabity masą ludzką z tobołami. Zaczepiony operator przez kumpla, że jest problem tłoku i szemranego towarzycha, a głód daje się we znak powiedział: nie ma sprawy obiad zawiozę do przedziału. Jak powiedział tak zrobił, ale odbyło się to w kapitalnym stylu - warsowski wózek robił za taran, a spanikowana tłuszcza wiała z tobołami.
1. intercity.plBJ pisze: Setek stron dokumentów IC nie bardzo chce mi się przeglądać na ich stronie, a może ktoś z was wie...
Tyle tylko że nocna szpara na ten pociąg podobno ma zwyczaj kończyć się o 1:02 pierwszego dnia sprzedażyfik pisze:1. intercity.plBJ pisze: Setek stron dokumentów IC nie bardzo chce mi się przeglądać na ich stronie, a może ktoś z was wie...
2. "EC/EN/M"
3. "Kierunek zachodni"
4. Akapit o Kiepurze - "Pociąg objęty jest ofertą promocyjną SparNight".
5. ???
6. Profit!
I tabulka cen dla Nocnej Szpary.