KM po ukoĹczeniu budowy pierwszej linii Metra
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
107. 180 prawie. E-2 całkiem.TGM pisze:Dlaczego to TŁ ma mieć połącznie z Bankowym a nie Dolny Mokotów, Wilanów?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Na Politechnice i tak już nie ma miejsca na zakrańcowanie tego. Na DWC miejsca też jakby nie za dużo. Więc tak zupełnie bez sensu to to i tak nie jest. A dziś się tym nawet przejchałem przed 17 z Muranowa i na Pl. Krasińskich wsiadło ok. 10 osób. Nie spodziewałem się tyle.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Pewnie to byli pracownicy Sądu i IPN-u, którzy się chcieli dostać do metra. Dla nich to na pewno przyjemna okolicznośc, że nie muszą iść na piechotę.pawcio pisze:Na Politechnice i tak już nie ma miejsca na zakrańcowanie tego. Na DWC miejsca też jakby nie za dużo. Więc tak zupełnie bez sensu to to i tak nie jest. A dziś się tym nawet przejchałem przed 17 z Muranowa i na Pl. Krasińskich wsiadło ok. 10 osób. Nie spodziewałem się tyle.
Pozdrawiam
A jakieś 6 minut dojazdu do Pl. Bankowego (niech żyje tamtejsza wygodna przesiadka na metro!) i kolejne 6 w korku do Centrum to ma być lepsza oferta niż spacer przez park Krasińskich?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
- gregory5576
- Kontakt:
To ma być przyśpieszone a nie przyślimaczone jak do tej pory było, ale jak Misiek skwitował to i tak będzie najprędzej.rudy pisze:Coś za mało przystanków chyba wymieniłeś - zaraz by się zaczęło,
-
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Takie puste to znowu nie było - na zachód od Śródmieścia Bo na TŁ fakt - kursowało pustawe. Natomiast kierowanie 520 na Szczęśliwice mija się faktycznie z celem. To taka niczemu nie służąca podmiana, która nic by nie pomogła.Dęboszczak pisze:405 jeździło w podobnej relacji i było puste. więc takie 521 miało by szanse wozić więcej much niż ś.p. 405reserved pisze:Czy naprawdę duży problem jest skierować 520 od Centrum dalej po trasie 521 na Szczęśliwice?
512, 150, 9, 7, 35.reserved pisze:No ale wilk syty i owca cała: przecież 520 nie ma gdzie zakrańcować a dojazd na Szczęśliwice z Centrum pozostaje.
Cetka wozi po Ochocie samo powietrze. Czemu chcesz to powietrze przesadzić do 520
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel