Układ linii tramwajowych z M2C
Moderator: Wiliam
- a/p TALENT
Okolice Daszyńskiego po eksplozji inwestycji biurowych zostaną w niedalekiej przyszłości skutecznie zablokowane przez samochody "korporobali".
Idiokracja nas otacza
Służewiec Biurowy jakoś korzysta z tramwajów.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Ale i tak rozjeżdżone są/były (dawno nie byłem) wszystkie okoliczne trawniki.
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88
-
Stary Pingwin
Oraz zastawiona Postępu łącznie z chodnikami. Dawno nie było tam SM.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Wysłać, podobno braki w budżetach.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Bo oni muszą mieć zgłoszenie. Tak twierdzą. Bez zgłoszenia to się nie uda. Nawet jeśli zatrzymasz przejeżdżający patrol, to załoga tego patrolu SM cię poinformuje, że trzeba zadzwonić i zgłosić.Stary Pingwin pisze:Oraz zastawiona Postępu łącznie z chodnikami. Dawno nie było tam SM.
Bo SM to śmierdzące lenie.
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88
-
Stary Pingwin
Jeszcze w ubiegłym roku patrol z holownikiem kręcił się tam stale. Żeby sprawniej szło, holowali do GalMoku, a nie na Instalatorów. Ja rozumiem, że miło jest podwieźć tyłek pod samo biuro, ale należy to czynić z głową. A tymczasem zakłady mięsne zburzono(teren między Marynarska a Cybernetyki), ogromna działka Marynarska/Postępu już trwa budowa. Tam dopiero horror przed nami.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
To ja w takim razie poprawiam swój rysunekmoto.pl pisze:Na razie wiadomo tylko tyle, że w okolice Dworca Wileńskiego wróci czwórka - od pl. Bankowego przez Trasę W-Z i most Śląsko-Dąbrowski do pl. Wileńskiego, stąd ul. 11 Listopada i Odrowąża na Bródno. Z kolei osiemnastka wyląduje na dawnej trasie przez ul. Andersa, Międzyparkową, most Gdański, rondo Starzyńskiego i Jagiellońską do pętli Żerań FSO.
Ale skoro 4 na Bródno, to nie ma co liczyć na 3, 26 na 11 Listopada.
- Bastian
- Sułtan Maroka
No nie ma, nie ma.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
A dlaczego 3 nie?KwZ pisze:Ale skoro 4 na Bródno, to nie ma co liczyć na 3, 26 na 11 Listopada.
I co z 26? Na Wiatraczną?
Ten plan jest bez sensu, lepiej zrobić mniej więcej tak jak KwZ - na Bródnie dać 2 silne 3 i 26 do M2C i skierować 4 (tak jak 18) na Żerań FSO, oczywiście przez Most Ś.-D., żeby dowozić ludzi z Żerania (i konsekwentnie też Tarchomina) do M2C. 18 może natomiast być na Gdańskim. A jako trzecią linię na Żeraniu proponowałbym 25 (jak napisałem wcześniej). Wtedy nie trzeba tworzyć 21. Taka 25 będzie też 2. slotem na Zielenieckiej, z której być może zabierzemy 22 i skierujemy na Wiatraczną.
Ten plan jest bez sensu, lepiej zrobić mniej więcej tak jak KwZ - na Bródnie dać 2 silne 3 i 26 do M2C i skierować 4 (tak jak 18) na Żerań FSO, oczywiście przez Most Ś.-D., żeby dowozić ludzi z Żerania (i konsekwentnie też Tarchomina) do M2C. 18 może natomiast być na Gdańskim. A jako trzecią linię na Żeraniu proponowałbym 25 (jak napisałem wcześniej). Wtedy nie trzeba tworzyć 21. Taka 25 będzie też 2. slotem na Zielenieckiej, z której być może zabierzemy 22 i skierujemy na Wiatraczną.
A co jeśli M2 wzbudzi ruch z Gocławka i Wiatracznej? Może jednak dwie silnie linie na Grochowskiej (jedna do Wiatraka, druga do Gocławka) to nie jest taki głupi pomysł.
No i 4 na zakręcie na Bankowym będzie silne?
No i 4 na zakręcie na Bankowym będzie silne?

Pisałem o silnej 3 oraz silnym 26 (lub 23).A dlaczego 3 nie?
MarzeniaNo i 4 na zakręcie na Bankowym będzie silne?
Ogólnie mam wrażenie, jakby zaczęła się polityka mieszać do transportu. Mam złe przeczucia.
Niekoniecznie. Może trzeba będzie dołożyć jeszcze jedną słabą linię na trasę Wileniak - 11 Listopada - Bródno. 25 na dawnej trasie? Albo można uruchomić nową linię Szmulki - Bródno.William pisze:No i 4 na zakręcie na Bankowym będzie silne?