Po lekturze komunikatów ja teżMeWa pisze:aczkolwiek mam poważne wątpliwości czy tak jest na pewno...
![;-) ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ale poważnie mówiąc: wydaje się, że posługiwanie językiem nie jest dla Ciebie problemem. Staje się ono problemem dla Twoich czytelników co najwyżej
![;) ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderator: JacekM
Po lekturze komunikatów ja teżMeWa pisze:aczkolwiek mam poważne wątpliwości czy tak jest na pewno...
czytałem to minutę i dwie sekundy... jakie były wasze wyniki? ;>MeWa pisze:UPOMNIENIE / APEL dot. stylu dyskusji w temacie "O Kolejach Mazowieckich - KM" z dn. 8 I 2007 r.
MeWa pisze:I linii metra
Widzę tu poważną niekonsekwencję w tytułowaniu wątkówMeWa pisze:Druga linia metra
A jak ja zmienię tytuł po raz kolejny, ty poprawisz komunikat, wydasz nowy, czy też pozwolisz sobie na niezgodność swoich komunikatów z rzeczywistością?MeWa pisze:temat ten, zgodnie z komunikatem zamieszczonym na forum INFASTRUKTURA TRANSPORTOWA, po wydzieleniu z niego wybranych postów, funkcjonuje pod zmienioną nazwą: "Trasa tramwajowa na Trasie Łazienkowskiej"
po to komunikat ma daty, by tego nie trzeba było robićBastian pisze: A jak ja zmienię tytuł po raz kolejny, ty poprawisz komunikat, wydasz nowy, czy też pozwolisz sobie na niezgodność swoich komunikatów z rzeczywistością?![]()
![]()
KOMUNIKAT nr 3 z dn. 23 I 2007 r.
UWAGA!
Kolektyw moderatorski forum METRO I KOLEJ uprzejmie informuje o ponownym przeniesieniu wybranych postów z tematu "Sprawy administracyjne forum Metro i Kolej" do tematu "Pazerne i głodne dzieci napastują biednego MeWę", znajdującego się na forum WOLNE CHWILE. Ponadto przywrócono cechy pierwotne wątkowi "Sprawy administracyjne forum Metro i Kolej". Prosimy o natychmiastowe zaprzestanie zaśmiecania tematu. W przypadku konieczności powtórzenia prac porządkowych informujemy o możliwości podjęcia ekstraordynaryjnych działań bez podawania kolejnego komunikatu. Użytkowników uprasza się o powrót do wykonywania normalnych czynności!
Za utrudnienia przepraszamy.
Koniec świata, pani Popiołkowa...MeWa pisze:bez podawania kolejnego komunikatu.