Nawet nie wiem jaki to był tramwaj, po prostu wsiadłem przy Smyku, żeby podjechać jeden przystanek do centrum no i patrze, że na podłodze leży ulotka, no to spojrzałem na "kieszonkę" gdzie jeszcze były, więc wychodzi na to, ze jestem jak na razie jedynym szczęśliwym posiadaczemdzidek pisze:Fajnie, że w ogóle to zdobyłeś ! Ja jakoś na Ochocie i Ursynowie nie znalazłem ani jednej kartki a to chyba w tych dzielnicach najwięcej się zmieniło ?
Zmiany obsługowe - październik 2007
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
Krzysiek_S
Nie jedynym, jechałem linią 119 i ulotki były.TOMEK pisze:Nawet nie wiem jaki to był tramwaj, po prostu wsiadłem przy Smyku, żeby podjechać jeden przystanek do centrum no i patrze, że na podłodze leży ulotka, no to spojrzałem na "kieszonkę" gdzie jeszcze były, więc wychodzi na to, ze jestem jak na razie jedynym szczęśliwym posiadaczemdzidek pisze:Fajnie, że w ogóle to zdobyłeś ! Ja jakoś na Ochocie i Ursynowie nie znalazłem ani jednej kartki a to chyba w tych dzielnicach najwięcej się zmieniło ?
Oczywiście to był PKS, w wozach MZa nie zauważylem.
Te październikowe, dwustronne...?TOMEK pisze:e jestem jak na razie jedynym szczęśliwym posiadaczem
Z tydzień temu natykałem się na nie w każdym tramwaju...
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
W wozach MZA (przynajmniej niektórych zajezdni) nie było ulotek,gdyż odkryto w nich rażące błędy (vide : pojawienie się linii 306) i ZTM zabrał całą pulę, niedługo po tym jak ją dostarczył... Sterta papierów poszła do kosza,bądź na papierowe samolociki w ZTM-ie.
Ot, taka pomyłka granicząca z niegospodarnością.
Ot, taka pomyłka granicząca z niegospodarnością.
W tramwajach z zajezdni R-1 Wola jest pełno ulotek (a przynajmniej było jeszcze kilka dni temu).dzidek pisze:Fajnie, że w ogóle to zdobyłeś ! Ja jakoś na Ochocie i Ursynowie nie znalazłem ani jednej kartki a to chyba w tych dzielnicach najwięcej się zmieniło ?
[ Dodano: 2007-10-05, 09:49 ]
Przez chwilę myślałem, że Woronicza będzie musiała pożyczyć Redutowej kilka SU18 do obsługi E-2, ale poradzono sobie w inny sposób.jacek pisze:Może kilka Manów ze Stalowej na Redutowa trzeba dac, a w zamian zabrać kilka Ikarów
-
jacek
- Zbanowany
Delikatnie powiedziane,wbrew pozorom, to sa spore naklady finansowe, wiec osobe odpowiedzialna za takie błedy powinno się pociagnac do odpowiedzialnosciFilozof pisze:Ot, taka pomyłka granicząca z niegospodarnością.
Tylko na jak dlugo ten sposob bedzie sie sprawdzał, znając stan techniczny Jelczy, a także plan brygadowy dla nichPrzez chwilę myślałem, że Woronicza będzie musiała pożyczyć Redutowej kilka SU18 do obsługi E-2, ale poradzono sobie w inny sposób.
- MeWa
- Cukiereczek
hmm za rzeczy, których nikt nie mógł przewidzieć, bo np. zmieniły się w ostatniej chwili?jacek pisze:Delikatnie powiedziane,wbrew pozorom, to sa spore naklady finansowe, wiec osobe odpowiedzialna za takie błedy powinno się pociagnac do odpowiedzialnosciFilozof pisze:Ot, taka pomyłka granicząca z niegospodarnością.![]()
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Bardzo jestem ciekawy, czy kol. jacek w swojej pracy zawodowej też jest taki stanowczy, np. względem siebie 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Co komu 127 złego zrobiło, to ja nie wiem naprawdę.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
było.