Zmiany obsługowe - maj 2008
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- R-9 Chełmska
-
- ZaciszaniN
- Kontakt:
"Redutowa" wróci na 159, bo kto by inny...michał1984 pisze:Własnie ja tu odnośnie 159 nic nie widze moze zapomnieliR-9 Chełmska pisze:Zacytuj więc, gdzie Przegubowiec napisał o 159, bo ja niestety nie widzę...
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
No niestety, ale taka jest prawda. Zastanawiam się kto ma taką tęgą głowę i wymyśla takie rzeczy. Jeszcze nie dawno Chomiczówka była obsługiwana wieczorami w DŚ z pl.Wilsona przez 121 co 30 min, 520 co 20 min i 116 co 20 min. Teraz nie ma już 121, nie ma 520 a 116 jeździ co 30 min. A ludzi i bloków na Chomikach przybywa Logika?solaris8315 pisze:Czasem mam wrażenie, że teraz urzędasy ZTM czują się bezkarni i swoim widzimisie robią cyrk
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Ten ciąg przyczynowo skutkowy jest strasznie rozległy. Zaczyna sie od braku wystarczających środków na komunikację z budżetu miasta, co między innymi skutkuje oszczędnością na stawkach za wozokilometr, niedostosowywaniem jej do inflacji, wzrostu cen ropy nafotwej na świecie. To przekłada się na niskie zarobki kierowców, bo jednak ropę trzeba za coś kupić i z czegoś trzeba na to pozyskać fundusze. Więc tracą kierowcy, którrym za taką stawkę nie opłaca się odpowiadać za życie i zdrowie tysięcy swoich pasażerów. Zmieniają zatem firmę albo nawet branżę. Już wszystko jasnefraktal pisze:A to nie jest skutek braku kierowców i przekształcenia brygad dwuzmianowych w jednozmianowe?
To Ty chyba jesteś ślepy. Weź wyjedź czasem z Żoliborza i zobacz jak jest w innych rejonach.Choć to i tak dziwne, że wszystko skupia się na jednym tylko rejonie...
Powracając do tematu: dzisiaj ITS, powracając na Zacisze po czterech latach, przywitał linię 120 wozami #A410 i #A414
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Dziękuję za radę, ale nie skorzystam, bo wiem, jakie terytorium obejmuje dzielnica Żoliborz - bez zaglądania do mapy.fraktal pisze:Za to Tobie polecam chociaż przekartkowanie mapy, byś mógł zobaczyć, jakie terytorium obejmuje dzielnica Żoliborz.
A Ty wiesz, że Warszawa składa się z 18 dzielnic
-
To co piszesz wskazuje właśnie na to, że nie masz pojęcia gdzie znajduje się dzielnica Żoliborz. Bo ulice Żeromskiego oraz Kasprowicza nawet centymetrem jej nie zahaczają.ZaciszaniN pisze:Dziękuję za radę, ale nie skorzystam, bo wiem, jakie terytorium obejmuje dzielnica Żoliborz - bez zaglądania do mapy.