Życz mi takiego samego burdelu na mieście, szybciej czas leci
Forumowicze na przystanku III
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
To Ty siedzisz w punkcie, o proooszehenio_wpz pisze:Desert przechowany w Punkcie Informacyjnym na Wileniaku, pozostałych poza Flashem nie znam (poznam) i też pozdrawiam
Ja ze wczoraj: MALIN na bankowym, levar, flash8222, Desert, ManikMAN widziani na "wileniaku" w godzinach popołudniowych.
Jak już tak mówicie o informacji, to moim zdaniem jest super (zamkniej morde Ty stara ku**o!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Domasq12 nie wypiszesz?Szymon pisze:W dniu dzisiejszym na pl. Wileńskim spotkani: Desert, Flash8222, JotPeCet i Szeregowy_Równoległy. Natomiast na Ratuszu widziany levar. Pozdrowienia dla wszystkich
Poza tym Bastian też wizytował Wileński.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tak, i zebrani nie zechcieli mi się przedstawić...Szeregowy_Równoległy pisze:Poza tym Bastian też wizytował Wileński.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Punktuj! Punktuj!Bastian pisze:Tak, i zebrani nie zechcieli mi się przedstawić...Szeregowy_Równoległy pisze:Poza tym Bastian też wizytował Wileński.
Ile jeszcze będziecie się spotykać (celowo lub nie) pod tym Wileńskim? 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ja będę się na Wileńskim pojawiać jeszcze długie lata, od mamusi do domu tamtędy jeżdżę, a sensowną alternatywę mi zabrano zastępując super 18 gównianą 4.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Desert pisze:Ten przesympatyczny to Ja
Był (nie licząc znanych mi Szeregowego i Flasha) jeden informator, jedna informatorka i jeden nieinformator, który podszedł później...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow