Niestety w obie stronyprzewoz pisze:Czyli padła SSP. Właśnie to przerabiałem. Ale chyba tylko po jednym torze ta sytuacja, bo od Mińska pociągi które mijalem koło przejazdów jechały szybko.
O Kolejach Mazowieckich - KM
Moderator: JacekM
To wiem, bo nim jechałem właśnie Ale z przeciwnej strony minąłem jakieś 2 inne pociagi, które jechały szybciej w okolicy przejazdów. Stąd moje przypuszczenie, że drugi tor już mógł być OK.Pociąg do Siedlec o 22:23 z Sulejówka zwalniał przed przejazdem
Tego Stadlerka to chyba nie wyczułem, albo minąłem go na Woli Grzybowskiej, bo potem przemknał jakiś lok... ale wrażenie szybkości mogło się wziąć własnie z tego, że to lok, a mój skład jechał jeszcze szybko.
To niech automatycy z warszawskiej PLK się bawią. Ino szybko, bo po weekendzie każda minuta bedzie cenna
Rozkład jazdy zastępczych jest i jest oczywiscie taki sobie, no bo jak autobus podjeżdżający do prawie każdego przystanku ma być szybszy. Stąd ta Łukowianka rano będzie nawalona po dach. Aż się cieszę, że prawdopodobnie trafię tylko na 2 dni tego bałaganu.
To niech automatycy z warszawskiej PLK się bawią. Ino szybko, bo po weekendzie każda minuta bedzie cenna
Rozkład jazdy zastępczych jest i jest oczywiscie taki sobie, no bo jak autobus podjeżdżający do prawie każdego przystanku ma być szybszy. Stąd ta Łukowianka rano będzie nawalona po dach. Aż się cieszę, że prawdopodobnie trafię tylko na 2 dni tego bałaganu.
No i dziś dalej ta sama bajka na przejazdach. Ciekawe czy cokolwiek ruszyli w tej sprawie.
A co do robót, to przy przejeździe w Halinowie (w zasadzie w Józefinowie, choć nie wiem czy to tak się odmienia) stoją dwie koparki i jakaś belka izolacji... chyba tam zaczną. Ale mam nadzieję, że nie tylko to. Warto wykorzystać te 4 dni na grubszą konserwację.
A co do robót, to przy przejeździe w Halinowie (w zasadzie w Józefinowie, choć nie wiem czy to tak się odmienia) stoją dwie koparki i jakaś belka izolacji... chyba tam zaczną. Ale mam nadzieję, że nie tylko to. Warto wykorzystać te 4 dni na grubszą konserwację.
Wileński-Wileńskim, a opóźnienia te, które widziałem, były raczej niezależne od linii wołomińskiej. Choć mogę się mylić...MeWa pisze:wystarczyłoby, żebyś poczytał temat niżej o awariach...
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia