Fikander pisze:inż. Glonojad pisze:p. Adam Struzik?
I zadowoli się zwykłym osobakiem na kiblu?
Tak, jeśli da mu to punkty w okręgu. On doskonale wie, co robić by grać dalej - kosztem reszty województwa nieraz dopychać Płock...
Trzeba przedłużyć EC Stanisław Kogut, pardą, Józef Bem, będzie wspaniałe połączenie bezpośrednie Stróże - Płock
(swoją drogą, postój Bema w Stróżach to nonsens roku chyba; zresztą cały ten pociąg w tej taryfie wiele sensu nie ma).
A Włoszczową broniłeś
[ Dodano: 2007-11-30, 21:40 ]
Premo pisze:Buhaha! Przejedź się do Łodzi czy Skierniewic i powiedz im, że "dalekobieżnym się codziennie dojeżdża"
Ale tam masz kilkanaście pociągów na dzień a nie tylko jedną parę.
A czy te kilkanaście pociągów dojeżdża tylko na 8?
Nie, ale ten na ósmą jest tak napchany, że nie staje w Skierniewicach i nie będzie prowadzony ED74 lecz (długaśnym) wagonowcem /czy to oznacza, że głupie PKP nie przewidziało ukratniania edków do 3 czy 4 jednostek, to nie wiem.../
Twierdzenie, że nie ma różnicy, czy pociąg jest na ósmą, czy na dziesiątą, i po ilu godzinach wraca jest dziwaczne co najmniej.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.