Linie mikrobusowe
Moderator: Wiliam
czy ja wiem? troszkę okienek zostało, no i nie jest nigdzie powiedziane, że nie będą to jakieś linie okresowe, czy korekty tras linii obecnie kursujących.Colony pisze:Łatwo się domyśleć, że otworzą zakres 2xx.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
-
Krzysiek_S
-
Krzysiek_S
No nie wiem, czy przypadkiem w tym temacie nie powinien się wypowiedzieć Krzysiek z racji na miejsce zamieszkania.Mario pisze:To już by była masakra. I tak jest już wystarczającym koczkodanem.Krzysiek pisze:Linia np. 305 w_głąb osiedli.
Moim zdaniem rozwój lokalny tak, ale po uzgodnieniu z mieszkańcami i profesjonalnym przeprowadzeniu ankiet.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
- ZaciszaniN
- Kontakt:
A czy wszystko co ubzdurają sobie mieszkańcy, trzeba spełniaćKrzysiek pisze:Ale tego chcą mieszkańcy podobno.Mario pisze:To już by była masakra. I tak jest już wystarczającym koczkodanem.
Gdyby tak było do tej pory, mielibyśmy np. przystanki co parę metrów.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
-
Krzysiek_S
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Tak sobie myślę, że po otwarciu metra do Młocin ZTM mógłby dostawić przystanek na Heroldów przy Encyklopedycznej i reaktywować pętle na Improwizacji kierując tam linię mikrobusową, która dowoziłaby mieszkańców pobudowanych tam bloków oraz korzystających z powstających tam budynków UKSW do stacji kolejki podziemnej
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Sama Improwizacji za bardzo nie ma sensu, lepiej skierować ją tam tymi uliczkami gdzieś do Młocin. Tylko sprawa jest taka, że mikrobusy to chyba za mało na tę linię. Teraz ludzie chodzą piechotą, ale tam już jest tyle bloków i mieszkań ( w budowie kolejne), że na pewno chętnych na taką linię byłoby dużo więcej niż Solina czy Libero przewidująR-11 Kleszczowa pisze:Tak sobie myślę, że po otwarciu metra do Młocin ZTM mógłby dostawić przystanek na Heroldów przy Encyklopedycznej i reaktywować pętle na Improwizacji kierując tam linię mikrobusową, która dowoziłaby mieszkańców pobudowanych tam bloków oraz korzystających z powstających tam budynków UKSW do stacji kolejki podziemnej
Ja jeszcze optuję za linią na Idzikowskiego!
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
Ale nie wiadomo, czy są ku temu warunki...Piotrek pisze:Sama Improwizacji za bardzo nie ma sensu, lepiej skierować ją tam tymi uliczkami gdzieś do Młocin.
Na Improwizacji solówka by wykręciła, więc nie ma problemu z podażą miejsc.Piotrek pisze:Teraz ludzie chodzą piechotą, ale tam już jest tyle bloków i mieszkań ( w budowie kolejne), że na pewno chętnych na taką linię byłoby dużo więcej niż Solina czy Libero przewidują![]()
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Na początku maluszki, a potem jak będzie potrzeba - a szczerze liczę, że będzie mogą pojechać i większe wozy. Chociaż Soliny mogłyby jednokierunkowo pojechać Encyklopedyczną aby maksymalnie pośpieszyć dojazd do metraPiotrek pisze: ale tam już jest tyle bloków i mieszkań ( w budowie kolejne), że na pewno chętnych na taką linię byłoby dużo więcej niż Solina czy Libero przewidują![]()
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"