Zmiany obsługowe - październik 2007
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No trochę dubluje, na Marszałkowskiej zwłaszcza (aczkolwiek najbardziej to stary przebieg linii 2Colony pisze:Jak to nie wiesz? Dubluje szynę (przepraszam ale mnie krew zalewa).inż. Glonojad pisze:Co komu 127 złego zrobiło, to ja nie wiem naprawdę.
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
A przepraszam, dlaczego na 190 solówki skoro tam zapełnienia są przez cały tydzień??inż. Glonojad pisze:No trochę dubluje, na Marszałkowskiej zwłaszcza (aczkolwiek najbardziej to stary przebieg linii 2Colony pisze: Jak to nie wiesz? Dubluje szynę (przepraszam ale mnie krew zalewa).). Ale może w takim razie trzeba ją przerobić, a nie wygaszać?
Miejskie Zakłady Autobusowe m. st. Warszawy
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Tego to nie rozumiem. Jak już zżera sloty na trasie W-Z, to niech je zżera efektywnie (inna rzecz, że właściwie nie do końca zżera, bo oficjalnie pas jest tylko tramwajowy...)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
OJP. Ten kto na to wpadł to niezły debil... Nie wiem na jakiej podstawie stwierdził, że na 127 i 190 jest słabe zapełnienie... Jak to dobrze, że już niedługo będę miał prawko to zacznę samochodem jeździć, bo jak widać autobusem coraz częściej się po prostu nie opłaca... To samo tyczy się rozrzedzenia 517 w DS...Przegubowiec pisze:190 i 127 pojawiły się solówki
- R-9 Chełmska
- R-9 Chełmska
A ja myślę, że gdyby poinformował nas o tym, to jego post zaraz zostałby skasowany ze względu na przesyt wulgaryzmów pod adresem ZTMPiotrek pisze:A na 127 to na wszystkich brygadach są solówki czy tylko na wybranych ?Myślę, że gdyby tak było, to Kleszczu już by nas dawno o tym "powiadomił"
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Słusznie prawisz. Może mnie jeszcze bardziej znielubią w ZTM (bo śmiem krytykować ich decyzjeR-9 Chełmska pisze:A ja myślę, że gdyby poinformował nas o tym, to jego post zaraz zostałby skasowany ze względu na przesyt wulgaryzmów pod adresem ZTMPiotrek pisze:Myślę, że gdyby tak było, to Kleszczu już by nas dawno o tym "powiadomił"
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Bastian
- Sułtan Maroka
A zaraz, te solówki to ZTM sobie zażyczył, czy zajezdnia wystawiła, ktoś wie?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- R-9 Chełmska