Jeżeli nie wiesz o co afera to w takim razie chyba Ty nigdy nie jechałeś 504, co mi zarzucałeś w przypadku 182.Jamnik pisze:Na 182 byłoby ciężko z samymi solówkami. Zresztą zarówno 182, jak i 504 mają brygady i wielkopojemne, i solówkowe, więc nie wiem o co afera.Lukasz436 pisze: Najważniejsze pytanie. Gdzie te przeguby lepiej byłyby wykorzystane na 182 czy na 504.
Zmiany obsługowe - luty 2008
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Ale pisząc "przeguby" mam na myśli autobusy wielkopojemne czyli również 15-metrowce. Chciałbym żeby na 504 były choćby deskorolki zamiast solówek, to by wystarczyło.Jamnik pisze:Nie mówię, że na 504 solówki wystarczają, ale do 182 też się często ludzie nie mieszczą (nawet do deskorolek). A Ty masz takie pretensje, jakby na 182 jeździły same przeguby.Jeżeli nie wiesz o co afera to w takim razie chyba Ty nigdy nie jechałeś 504, co mi zarzucałeś w przypadku 182.
Ja też mam na myśli wozy wielkopojemne. Chcesz na 504 zastąpić wszystkie solówki przegubami, zabierając wielkopojemne wozy ze 182? Bez przesady.Lipa pisze:Ale pisząc "przeguby" mam na myśli autobusy wielkopojemne czyli również 15-metrowce. Chciałbym żeby na 504 były choćby deskorolki zamiast solówek, to by wystarczyło.Jamnik pisze:Nie mówię, że na 504 solówki wystarczają, ale do 182 też się często ludzie nie mieszczą (nawet do deskorolek). A Ty masz takie pretensje, jakby na 182 jeździły same przeguby.
Bo na 182 jest ich za dużo.Jamnik pisze:Ja też mam na myśli wozy wielkopojemne. Chcesz na 504 zastąpić wszystkie solówki przegubami, zabierając wielkopojemne wozy ze 182? Bez przesady.Lipa pisze: Ale pisząc "przeguby" mam na myśli autobusy wielkopojemne czyli również 15-metrowce. Chciałbym żeby na 504 były choćby deskorolki zamiast solówek, to by wystarczyło.
-
Krzysiek_S
Ok., znalazłem, ale nie tu, tylko w obserwacjach brygadowych. Pewne doraźne zagospodarowanie wozów do maja, gdy trzeba będzie obsadzać brygady po Veolii.Krzysiek pisze:507, 522 zresztą wyżej jest to już napisane kilka razy.alojzy pisze:Wygląda na to, że stalowe brygady na 416 zostały zagaspodarowane jako wtyczki na 522. Czy ktoś wie co z resztą?
-
Krzysiek_S
A mózgiem to ciężko trochę ruszyćSwider pisze:Witam wszystkich MKM! Co robi woronicza na na kleszczowskich brygadach 172 R-7: 1,3?,(4,5),6,8,9,10 R-11: 2,7,011 . Dzis widziałem 8199 na 4/172 i 5/8167 przeciez te brygady były na kleszczowej. Pozdrawiam!
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Więcej kulturySantos pisze: A mózgiem to ciężko trochę ruszyćChyba nastąpiła zmiana rozkładu no nie
I łatwo można z niej wywnioskować,że R7 obsługuję 6 całek i jeden dodatek,R11 zaś 4 całki i jeden dodatek...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Zamiast się unosić, mógłbyś zaktualizować swoją stronkę o zajezdni na Woronicza i wrzucić aktualną rozpiskę z wykazem brygad.Santos pisze:A mózgiem to ciężko trochę ruszyćSwider pisze:Witam wszystkich MKM! Co robi woronicza na na kleszczowskich brygadach 172 R-7: 1,3?,(4,5),6,8,9,10 R-11: 2,7,011 . Dzis widziałem 8199 na 4/172 i 5/8167 przeciez te brygady były na kleszczowej. Pozdrawiam!Chyba nastąpiła zmiana rozkładu no nie
I łatwo można z niej wywnioskować,że R7 obsługuję 6 całek i jeden dodatek,R11 zaś 4 całki i jeden dodatek...