Stan techniczny przystanków
Moderator: Wiliam
Osiedle Derby 02. Fotki może i są marnej jakości, tak więc krótki opis... Wjeżdżając w to, hmm.. dziursko, a może zapadlisko, można co nieco uszkodzić... Pierwsza dziura widziana 'z boku' (ten cień to nie wiem co to za cień...
), a druga - zza kierownicy. To się nadaje do Organizatora czy do kogo? NR MZA?

- R-9 Chełmska
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Na Derbach to nie działa. Jak Alpino nie miałem jak zawrócić, bo panowie remontowali ulicę, to przyjechał pan NR ZTM, porobił fotki, stwierdził, że faktycznie nie da się tu jeździć, po czym pojechał i nic się nie zmieniło, dalej trzeba było cofać na ślepo. Derby obowiązują inne zasady niż resztę świata.R-9 Chełmska pisze:CR MZA, ona przekazuje do ZTM, a ten do zarządcy.
Zgłoś do ZM oni się tym zajmą, mają wysoką skuteczność.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
ZM jakoś nie interweniowało a dziura załatana 
P.S. Cały czas ubolewam że kierowcy lepiej napisać na WAWKOMie zamiast sięgnąć po radiostację/wcisnąć guzik i zgłosić dyspozytorowi/operatorowi.
Pracownicy ZTM nie mają obowiązku czytania WAWKOMu. Za to reagowanie na raporty i zgłoszenia jest obowiązkiem natychmiastowego działania.
P.S. Cały czas ubolewam że kierowcy lepiej napisać na WAWKOMie zamiast sięgnąć po radiostację/wcisnąć guzik i zgłosić dyspozytorowi/operatorowi.
Pracownicy ZTM nie mają obowiązku czytania WAWKOMu. Za to reagowanie na raporty i zgłoszenia jest obowiązkiem natychmiastowego działania.
Polityka złym doradcą w pracy!
Hmmm a w sprawie dramatycznego stanu odcinka dróg (Świerszcza i Obywatelska) na trasie 194 między przystankami Obywatelska a Nowe Włochy w obie strony z zwiększoną ilością wielkich wyrw w pobliżu przystanków Obywatelska 51 i Nowe Włochy 02 niewiele się dzieje. Zarządca drogi wie, ZTM i MZA wiedzą bo interweniowały a jak nikt nie załatał ogromnych dziur tak od ponad 2 tygodni nowe SU10 ulegają zniszczeniom i zaczynają przypominać stare dziesiątki Mobilisu.JotPeCet pisze:ZM jakoś nie interweniowało a dziura załatana
Centrum 05, krucjata przeciw 521 trwa nadal. Nie ma naklejki ażeby ludzie myśleli, że nie już nie jeździ 
Os. Jagiellońska 01 (uruchomiony na trasie objazdowej N63) w rozkładzie jest, na mapach nie ma. A sam przystanek to tylko zygzak na jezdni i żółta linia (Ponoć pozostałość po przystanku dla 801) słupka brak.
- vernalisadonis
Wie ktoś może co było przyczyną zamknięcia całego peronu dla linii 709/727/739 na pętli Wilanowska? Wczoraj wieczorem widziałem, że cały peron był taśmą ogrodzony.
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
viewtopic.php?p=864484#864484vernalisadonis pisze:Wie ktoś może co było przyczyną zamknięcia całego peronu dla linii 709/727/739 na pętli Wilanowska? Wczoraj wieczorem widziałem, że cały peron był taśmą ogrodzony.