Komunikacja na Tarchominie i Nowodworach (cz. 1)
Moderator: Wiliam
- tarantula01
- Kontakt:
A to już ZTM/TW ustalą. Może być ZOO lub np. Żerań [Wschodni]
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Dwie linie (16, 18) na ZOO. Trzecia (22) na Dworzec Wschodni. Tak byłoby najlepiej.zeus pisze:A gdzie będą kończyć trasy 16, 18 i 22
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
Krzysiek_S
To będzie okres zmniejszonego ruchu. Wyłączenie jest 7-15 listopada, po drodze będzie 11.11.Krzysiek_S pisze:A podaż z Wileńskiego w Aleje wtedy spadnie?
Oczywiście najlepiej byłoby zrobić pętlę tymczasową przed wiaduktami na FSO, ale przedstawiciel ZTM podczas spotkania z GDDKiA się na to nie uparł.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Dwie linie na ZOO, owszem, ale nie te
Trzecia na Bródno.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Będzie Zetka.Bernard pisze:No to 144 i 509 będą przeżywał szturm pasażerów od Wileńskiego w stronę Żerania.
Z Pl. Hallera będzie 516 (tylko na przegubach). Zetka będzie spod cerkwi do Żerania FSO.
Na ZOO skończy 22. 16 wyląduje na wschodnim dworcu zaś 18 na wschodnim Żeraniu.
Na ZOO skończy 22. 16 wyląduje na wschodnim dworcu zaś 18 na wschodnim Żeraniu.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Głupie, niesłowne PKP, można by było kończyć 22 na Starzyniaku.  ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Zetka też na przegubach. Częstotliwość 516 mniej więcej taka, jak obecnie. Tylko po południu będzie co 8 minut, ale będzie jeszcze zgrana z nią rzeczona zetka.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan