Komunikacja na Tarchominie i Nowodworach
Moderator: Wiliam
Ja tam wolałbym przejść się 500 metrów i mieć całą gamę autobusów co chwila niż mieć tuż pod swoim blokiem jedną linię co 10 minut. Ale ja to truskawki z cukrem ((C) by fik).
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Stąd http://mapa.ump.waw.pl/ump-www/?zoom=18 ... n=20.97894 do najbliższego przystanku jest (ulicami, nie w linii prostej) kilometr. Nie przesadzajmy z tymi strefami dojścia, bo się okaże, że z Alej Ujazdowskich można dojść do Marszałkowskiej.
(Truskawki z cukrem to taaaką brodę...)
(Truskawki z cukrem to taaaką brodę...)
Wschodni, wschodni!fik pisze:Dogada się z tarantulą i puszczą na Choszczówkę.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Bez kursów skróconych, na ChoszczówkęWolfchen pisze:...ale przez Choszczówkę! I obowiązkowo musi połączyć Tarchomin i Płudy (może kursy skrócone na tej trasie?).
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ech... Nie bez złośliwej satysfakcji zamykam temat... Długo był otwarty?
EDIT Wow, ale zgranie
EDIT Wow, ale zgranie
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Trochę inaczej jednak przyjmuje się strefy dojścia w Śródmieściu, a trochę inaczej - na przedmieściach... różne środki transportu zresztą także mają różną akceptowalną drogę dojścia.
Do tego sama jakość drogi dojścia wpływa na jej aktrakcyjność - ładnie, sucho, bezpiecznie, jasno - może i dwukrotnie wydłużyć długość (przepraszam) akceptacji.
Do tego sama jakość drogi dojścia wpływa na jej aktrakcyjność - ładnie, sucho, bezpiecznie, jasno - może i dwukrotnie wydłużyć długość (przepraszam) akceptacji.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.