Tak, reprezentacyjne. Mistrzostwa i te sprawy.Szeregowy_Równoległy pisze:reprezentacyjne
Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Nie chcieli Kazka Moskala w Wiśle to poszedł trenować Tremalice. Jestem bardzo ciekawy jak sobie poradzi w tej roli.
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
w komentatrzach (do innego filmiku odnoszącego się do tej samej sytuacji) mistrzostwo:JacekM pisze:http://www.youtube.com/watch?v=zpW1gRrdkHE - to był dopiero gol
Chelsea should of payed 50M for that balloon, got a better shots to goal ratio than torres! :L
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Zdecydowanie klasa światowa naszych siatkarzy, a LŚ to przedsmak Londynu 2012!
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Lato zwołuje konferencję na jutro, ma mu towarzyszyć Stefan "Doktor" Majewski - podobno kandydat na tymczasowego selekcjonera. Fantastycznie
KLIK
KLIK
And if the band you're in starts playing different tunes
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Mnie bardziej martwi, że wśród potencjalnych następców przewija się Engel. A najbardziej mnie martwi, że w ogóle nie ma tematu szkoleniowca z innego kraju.Paweł_K pisze:Lato zwołuje konferencję na jutro, ma mu towarzyszyć Stefan "Doktor" Majewski - podobno kandydat na tymczasowego selekcjonera. Fantastycznie![]()
KLIK
Boję się, że byłby to fachowiec pokroju Libora PaliSzeregowy_Równoległy pisze:A najbardziej mnie martwi, że w ogóle nie ma tematu szkoleniowca z innego kraju.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Co mnie dziwi, bo jeśli na Smudzie nie oszczędzali, to kogoś z maturą powinni cenić wyżej. A ten "wariant oszczędnościowy" śmierdzi Engelem czy innym Majewskim, co zdecydowanie nie jest powodem do optymizmu. Już chyba bym wolał Piotra Nowaka, też opcja oszczędnościowa, a przynajmniej nie jest przedstawicielem naszej myśli szkoleniowej, którą szczerze gardzę.JacekM pisze:Boję się, że byłby to fachowiec pokroju Libora PaliSzeregowy_Równoległy pisze:A najbardziej mnie martwi, że w ogóle nie ma tematu szkoleniowca z innego kraju.Raczej będzie wariant oszczędnościowy...
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Ja słyszałem zaś o opcji ze "złotoustym" Maćkiem.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Wisła pozoruje wzmacnianie składu. Daniel Sikorski, to ten, co w Polonii zawodził. W zeszłym sezonie okrągłe zero goli w 15 występach, w jeszcze wcześniejszym 6 bramek w 26 meczach w Górniku. No, cholera, snajper jak się patrzy.