Absolutnie nie148 pisze:Dla 103 to byłoby najlepsze rozwiazanie.Bastian pisze:A po co ma się pętać po Zgrupowania Kampinos? Lepiej al. Zjednoczenia - Marymoncka - Przy Agorze - Metro Młociny.
KM po ukoĹczeniu budowy pierwszej linii Metra
Moderator: Wiliam
206 wywalić, na 207 cięcia, 105 skrócić do DWC, skrócić 7xx 110 409 do młocin, 116 wycofać w szczycie z mokotowa (E-2 tam jest), na 394 cięcia (kursy jeżdżą na zmianę puste i zapchane), 116f tylko do słodowcageograf_OSU pisze:wozy mozna tez wziasc z 144 (skrocenie do FSO) lub 182 (M.Pol-Os.Ost), lub 410 (Groty-Bielanska), porzadki z 512, podzial 170 na dwie, kasacja 103 poprzez wchloniecie czesci trasy przez 197, skrocenie 121 na trase Gwiazdzista-Chomiczowka, lub 174 ktore przez Wisle jezdzi prawie puste, komasacja 118 i 506 na odcinku Brodno-Powisle, skrocenie 158 ktore sie marnuje za DWC (tak wiem ZTM sie nie przyznaje do bledow), skrocenie 500 i 510 do Radoslawa przynajmniej w DP.
buspasy to kara dla ludzi, że nie mają czegoś takiego jak E-4 lub 
To dobra zabawapawcio pisze:Czy Wy z każdym trollem musicie podyskutować?
[ Dodano: Sob 20 Gru, 2008 23:57 ]
Powiem krótko:Nazgul pisze:Absolutnie nie148 pisze: Dla 103 to byłoby najlepsze rozwiazanie.Omijamy duży odcinek Kasprowicza, w tym jeden z naistotniejszych przystanków przy Wolumenie, oraz Oczapowskiego, gdzie jest szkoła. W grę wchodzi tylko ewentualnie Metro Młociny - Przy Agorze - Marymoncka - Lindego - Kasprowicza. Po co dublować połączenie Kasprowicza z Marymoncką realizowane przez 121 oraz 197. Metro metrem, ale to nie znaczy, że mamy wywalać wszystko, co jedzie wzdłuż Kasprowicza, zwłaszcza realizującego funkcje lokalne
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Wlepianie ostrzeżeń to też dobra zabawa. W przeciwieństwie do sprzątania po takim trollu.ziomal pisze:To dobra zabawapawcio pisze:Czy Wy z każdym trollem musicie podyskutować?![]()
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
O tym też czasem trzeba pomyśleć, no tak...pawcio pisze:Wlepianie ostrzeżeń to też dobra zabawa. W przeciwieństwie do sprzątania po takim trollu.ziomal pisze: To dobra zabawa![]()
Wracając do tematu- ja sobie nie wyobrażam pustej Kasprowicza.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
-
desert_eag
Ja tam widzę najwyżej jakieś okrężne midi typu:
Młociny - Kampinoska - Marymoncka - Przy Agorze - Kasprowicza - Przybyszewskiego - Żeromskiego - Al. Zjednoczenia - Marymoncka - Podczaszyńskiego - Żeromskiego -
Marymont.
Oczywiście pomysł nierealny, choćby technicznie, ale dla przykładu jeśli ktoś niezdolny do przejścia kawałka pieszo chciałby się gdzieś dostać, to na siłę mógłby taką linią wszędzie
A linia po Kasprowicza wzdłuż tej ulicy jest i będzie kuriozum.
Oczywiście pomysł nierealny, choćby technicznie, ale dla przykładu jeśli ktoś niezdolny do przejścia kawałka pieszo chciałby się gdzieś dostać, to na siłę mógłby taką linią wszędzie
A linia po Kasprowicza wzdłuż tej ulicy jest i będzie kuriozum.
HaBJ.2052 pisze:Zajebisty pomysłkonradek pisze:116 wycofać w szczycie z mokotowa (E-2 tam jest)![]()
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
- MeWa
- Cukiereczek
czemu nie? Akurat metro na Bielanach na nadmiar pasażewrów nie narzeka.ziomal pisze:O tym też czasem trzeba pomyśleć, no tak...pawcio pisze: Wlepianie ostrzeżeń to też dobra zabawa. W przeciwieństwie do sprzątania po takim trollu.
Wracając do tematu- ja sobie nie wyobrażam pustej Kasprowicza.
Ostantio rozmawiałem z kolegą, mieszkającym przy Starych Bielanach, który twierdził, że jest teraz tak wygodnie z tym metrem, że on na bazar na Wolumenie też jeździ metrem
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]