Szybkie pytanie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Czy moglibyście polecić jakiś serwis, w którym można kupić i wymienić opony samochodowe oraz przechować opony letnie przez zimę? Najlepiej taki, który jest czynny całą dobę. A już w ogóle super by było na prawym brzegu.
Całodobowa wymiana opon Grochowska 45, Na Gocławiu Centrum motoryzacyjne Gocław na Jugosłowiańskiej koło stacji kontroli pojazdów, Serwis oponiarski na Chłopickiego.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
Czy bilet jednorazowy, aglomeracyjny za 4,20 wystarczy na przejechanie całości trasy tramwaju 46 w Łodzi (Łódź-Zdrowie do Ozorkowa)?
Dzięki!
Dzięki!
Tak, ale jak chcesz jeździć więcej pomyśl o dobowym. Wszystkie bilety można kupić karta w automatach, albo złożyć z czasowych.
Dzięki!ikarus pisze:Całodobowa wymiana opon Grochowska 45, Na Gocławiu Centrum motoryzacyjne Gocław na Jugosłowiańskiej koło stacji kontroli pojazdów, Serwis oponiarski na Chłopickiego.
Brał ktoś z Was może taksówkę z Lotniska Modlin po 23? Polecacie jakąś konkretną firmę? Jak stoi to z cenami? Czy jak zamówię po 23, to jakaś w miarę tania jeszcze po mnie przyjedzie, czy już nie ma co na to liczyć?
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
A modlinbusy i taksówka z centrum?
Tak btw to mytaxi przy płatności przez aplikacje ma -50% do końca listopada. Trzeba by się dowiedzieć, czy dojeżdżają tam...
A ubery nie jeżdżą?
Tak btw to mytaxi przy płatności przez aplikacje ma -50% do końca listopada. Trzeba by się dowiedzieć, czy dojeżdżają tam...
A ubery nie jeżdżą?
ŁK
I co zaoszczędzisz na taniej linii, to wydasz na taksówkę? 
O 23:08 masz transfer na pociąg, albo o 23:45 Modlinbusa do centrum Warszawy.
Oficjalnie popierane taksówki masz tutaj:
http://modlinairport.pl/pasazer/taxi
Tanie nie są.
Można znaleźć w googlu jakieś oferty za 99 zł (np. Glob taxi), ale co to jest warte i czy w nocy też - pojęcia nie mam.
O 23:08 masz transfer na pociąg, albo o 23:45 Modlinbusa do centrum Warszawy.
Oficjalnie popierane taksówki masz tutaj:
http://modlinairport.pl/pasazer/taxi
Tanie nie są.
Można znaleźć w googlu jakieś oferty za 99 zł (np. Glob taxi), ale co to jest warte i czy w nocy też - pojęcia nie mam.
Wiem, co mam o której
Dlatego zadaję pytanie tym, co byli w podobnej sytuacji... Chodzi mi głównie o sytuację, kiedy odjedzie już ostatni bus na pociąg (a ostatnio mój lot opóźnił się tak, że był dopiero o 1 w w Modlinie).
Co do "oszczędzania" - serio? Jest kilka kierunków, dokąd "drogie" linie bezpośrednio z Warszawy (ba, a nawet z Polski...) nie latają - i tu właśnie o taki chodzi.
Co do "oszczędzania" - serio? Jest kilka kierunków, dokąd "drogie" linie bezpośrednio z Warszawy (ba, a nawet z Polski...) nie latają - i tu właśnie o taki chodzi.
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
A nie ma czasem tak, że jeśli jakiś lot się opóźni, to jakiś tam Modlin Bus czeka na opóźniony samolot? Bo z tego co wiem (a może źle wiem), to rozkłady jazdy tych ModlinBusów są ustawione pod rozkład lotów.
"Bus na pociąg" nie czeka. Natomiast Modlinbus (czyli bus do Warszawy) w zasadzie powinien czekać, ale czy będzie czekać np. 2 godziny, to nie wiem.
-
gfedorynski
Bus na pociąg w ogóle jest mało elastyczny, jak był śmiertelny wypadek na torach, wystarczyło podjechać dwie stacje wcześniej i kilkadziesiąt osób zdążyłoby na samoloty. No ale rozumiem, że w niedzielę wieczorem nie ma komu podjąć takiej decyzji. Co zresztą smuci, bo to wielka wada dojeżdżania pociągiem na lotnisko.