Zastanawia mnie po co takie bzdury wypisujecie i siejecie ploty ???Mario pisze:Od 1 Września nie będzie już N46, A N13 i N63 będą jechać na swoje docelowe pętle przez most północny.
Linie nocne po reformie
Moderator: Wiliam
No tak, zapomniałem o tym fakcieTyrystor pisze:Plota od kierowcy jest milion razy więcej warta od oficjalnego info ZTM przecież.
A tak na marginesie odnośnie obsługi linii nocnych to od września w rozkładzie powszednim ZTM uraczył nas nowościami w postaci kurduplów z R-1 na liniach N01 i N36, tyle narazie zaobserwowałem w ciągu dwóch pierwszych wrześniowych nocy.
Nocny kierowca autobusu oddziału R-1, opiekun wozu 1821.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Nie dotyczy Muranowa. Część może mieć jeden autobus na godzinę, a druga część 5 kursów na godzinę.iZTM pisze:Niemniej przy kształtowaniu tras – tak jak wspomniałem wyżej istotne jest pokrycie jak największego obszaru miasta
Tak samo masz w przypadku N46, które odjeżdża z przystanku "Fabryka Pomp" na żądanie w kierunku Bródna.reserved pisze:A tak w ogóle to czemu na przystanku TOPIEL w stronę centrum jest naklejka N14 informująca, że to dla tej linii przystanek stały?
W praktyce postoju i tak tam chyba za wiele nie ma... Wczoraj wracając z Centrum na Łojewską dojechałem spóźniony 12 minut (za 4 minuty powinien już być na krańcu). Może na odcinku Bródno - Choszczówka da się nadrobić, choć w sumie w to wątpie patrząc po frekwencji na wozie.emyl pisze:No chyba, że obetną postój na Choszczówce.
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
W praktyce nawet gdy jedzie sprawnie, to i tak przyjeżdża spóźniony, bo ta linia ma niemożliwy do zrealizowania rozkład. Na samej Choszczówce niby jest z 5 minut stania, ale potem, odjechawszy o czasie i łamiąc ograniczenia prędkości, nawet dynamiczny wóz z najlepszym kierowcą za kółkiem będzie miał w plecy zanim jeszcze wjedzie na Bródno. Potem jest już tylko gorzej. GOOOOOL

Podejrzewam że 4911 z Killerem za kółkiem dałby radę.emyl pisze:W praktyce nawet gdy jedzie sprawnie, to i tak przyjeżdża spóźniony, bo ta linia ma niemożliwy do zrealizowania rozkład. Na samej Choszczówce niby jest z 5 minut stania, ale potem, odjechawszy o czasie i łamiąc ograniczenia prędkości, nawet dynamiczny wóz z najlepszym kierowcą za kółkiem będzie miał w plecy zanim jeszcze wjedzie na Bródno. Potem jest już tylko gorzej. GOOOOOL![]()
![]()
Ja bym na Twoim miejscu personaliów publicznie nie podawał.Walas pisze:Podejrzewam że 4911 z Killerem za kółkiem dałby radę.emyl pisze:W praktyce nawet gdy jedzie sprawnie, to i tak przyjeżdża spóźniony, bo ta linia ma niemożliwy do zrealizowania rozkład. Na samej Choszczówce niby jest z 5 minut stania, ale potem, odjechawszy o czasie i łamiąc ograniczenia prędkości, nawet dynamiczny wóz z najlepszym kierowcą za kółkiem będzie miał w plecy zanim jeszcze wjedzie na Bródno. Potem jest już tylko gorzej. GOOOOOL![]()
![]()
Nie, N46, wiem co piszęemyl pisze:N64.