Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.

KM po ukończeniu budowy pierwszej linii Metra

Moderator: Wiliam

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 23 gru 2008, 22:59

No jak, bez zmiany rozkładu?
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

Awatar użytkownika
Piotrek

Post autor: Piotrek » 23 gru 2008, 22:59

Bastian pisze:No jak, bez zmiany rozkładu?
No nie, ale miałem nadzieje, że od 1.01 da się ten rozkład zmienić..
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 23 gru 2008, 23:00

Bastian pisze:Ja wiem. I wierz mi, staraliśmy się. Najwyżej na razie f-ki się dogęści wtyczkami jakimiś może, gdyby była taka potrzeba... :-k
Ależ ja wierzę. I cóż z tego? Decyzję podjął kto inny, to niech ma za swoje :p
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 23 gru 2008, 23:02

Piotrek pisze:miałem nadzieje, że od 1.01 da się ten rozkład zmienić..
Jeżeli nie został zrobiony do 20-tego, to nic z tego.
Glonojad pisze:Decyzję podjął kto inny, to niech ma za swoje :p
Właśnie.
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett

Awatar użytkownika
pawcio

Post autor: pawcio » 24 gru 2008, 0:25

110 się nie zmieni. Nie ma skąd wziąć brygad.
Pełzająca rewolucja na Bielanach wszystkim wychodzi bokiem.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 24 gru 2008, 0:29

Bo takie rzeczy naprawdę powinno się robić raz, a dobrze - i po trzech miesiącach jakieś ewentualne korekty. A nie mieszać i mieszać... :twisted:

desert_eag

Post autor: desert_eag » 24 gru 2008, 1:15

Heh, gdybym miał blaszaną alternatywę to miałbym w dupie tę waszą pełzającą rewolucję i przesiadłbym się doń. Nawet w imię idei bym się tak nie katował. A tak muszę się męczyć przez jakiegoś niekompetentnego bałwana. Ilu się przesiądzie? MZA zmniejsza plan i od razu trzeba Bielanom zabrać? Tak z ciekawości: zapewne uda się brygadkę uszczknąć z połączenia 708 z 726 :> ? Z resztą tu nie chodzi o zabieranie. Chuj mnie, za przeproszeniem, strzela jak widzę puste 121/114 podążające za sobą i napakowane 116 przecznicę dalej. A i tak znów usłyszę, że nie macie czasu, ludzi aby to zmienić. Które to rzeczy są ważniejsze? Święta? Super Crtl+C, Crtl+V ad. 2007. Co to za rozmowa? Jak z niedorozwiniętym (bez urazy, bardziej oświecona, urzędnicza Części tego forum) :!:

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 24 gru 2008, 1:19

Naprawdę musisz pytać znacznie wyżej...

desert_eag

Post autor: desert_eag » 24 gru 2008, 1:21

Wiesz, Bastianie, że nic do Was, Szeregowców, nie mam. Ale może jakaś szycha z góry to czyta. Mam nadzieję.
A pytanie o połączenie 708 i 726. Jak brygadowo wyszło?

fraktal

Post autor: fraktal » 24 gru 2008, 2:20

desert_eag pisze:Ale może jakaś szycha z góry to czyta.
A nie lepiej wysłać pismo (nieco łagodniej sformułowane), podpisać się i wysłać mailem? Wówczas są dużo większe szanse, że "szycha z góry" przeczyta...

desert_eag

Post autor: desert_eag » 24 gru 2008, 2:55

Aj, mam wrażenie, że wszystko co ładniej sformułowane nie będzie oddziaływać.
Z resztą poprawcie mnie, jeśli się mylę: Pismo trafi do szeregowców, którzy ewentualnie przekazują info szychom. Cóż za różnica więc, w jaki sposób poproszę Bastiana i s-kę aby zarzucili temat gdzie trzeba? Pisemnej podpórki chyba nie potrzebują, bo i tak nie sprawią, że 112 zacznie jeździć Żeromskiego 15. stycznia, a nie 1. lutego. A ja po prostu mam żal o ten miesiąc styczeń. O to, że tak prostej i oczywistej rzeczy nie dało się połączyć. Tzn. urwania siedemsetek i dodania 112.
Póki zgadzam się z planami ZTM-u to nie zamierzam pisać. Boli mnie tylko brak kompetencji wykonawców planu owego. List poślę dopiero, gdy z założeniami Instytucji Naszej Szanownej zgadzać się przestanę.

jacek
Zbanowany

Post autor: jacek » 24 gru 2008, 8:47

Bastian pisze:Naprawdę musisz pytać znacznie wyżej...
Ale zmiany Wy szykowaliście?
Nie udało sie ich wprowadzic, to odwracasz kota ogonem i odsyłasz na góre?

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 24 gru 2008, 10:30

jacek pisze:Ale zmiany Wy szykowaliście?
No i są przyszykowane. To co, umawiamy się we dwóch i wprowadzimy je? :>
desert_eag pisze:Z resztą poprawcie mnie, jeśli się mylę: Pismo trafi do szeregowców, którzy ewentualnie przekazują info szychom.
Mylisz się. Każda korespondencja idzie od samej góry. Dyrektor dekretuje je na piony, dekretowane na Pion Przewozów koordynator tegoż dekretuje na działy, kierownikowie poszczególnych działów dekretują na sekcje i zespoły, a kierujący sekcjami i działami dekretują na poszczególnych pracowników, prowadzących sprawę. Tak więc każde pismo jest czytane wiele razy, w tym przez samą górę...

jacek
Zbanowany

Post autor: jacek » 24 gru 2008, 11:02

Bastian pisze:No i są przyszykowane.
Czy wiadukt, nad Gdańskim, aż tak plany pokrzyżował?
Bastian pisze: To co, umawiamy się we dwóch i wprowadzimy je?
Z facetami się nie umawiam :-"
Jak miałbym władze, to sam bym je wprowadził, bez niczyjej pomocy :D
Bastian pisze:Dyrektor dekretuje je na piony, dekretowane na Pion Przewozów koordynator tegoż dekretuje na działy, kierownikowie poszczególnych działów dekretują na sekcje i zespoły, a kierujący sekcjami i działami dekretują na poszczególnych pracowników, prowadzących sprawę.
Noż w morde, aż tylu darmozjadów ](*,)

JacekM
Śnieżynka

Post autor: JacekM » 24 gru 2008, 11:07

jacek pisze:
Bastian pisze:No i są przyszykowane.
Czy wiadukt, nad Gdańskim, aż tak plany pokrzyżował?
Raczej umożliwił wprowadzenie chociaż części.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.

ODPOWIEDZ