CO tym terminom się robipawcio pisze:Dw. Wileński to świadome działanie związane z się terminów metra Bemowa i korekty czasów przejazdów na Targowej.
O stronach ZTM MZA i TW
ŁK
Rozjechały się były.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Szykuje się jakaś megarewolucja, że rozkłady wszystkich (?) linii na następne dni nie chcą się pojawić, bo zadana* data jest zbyt odległa?
* - użycie słowa "zadawać" w tym kontekście kojarzy mi się wyłącznie z zadawaniem pieprzu papudze kapitana von Nogaja... A kwestia wypowiedziana przez papugę dość dobrze pasuje w tej sytuacji. (MSPANC)
* - użycie słowa "zadawać" w tym kontekście kojarzy mi się wyłącznie z zadawaniem pieprzu papudze kapitana von Nogaja... A kwestia wypowiedziana przez papugę dość dobrze pasuje w tej sytuacji. (MSPANC)
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Nic ciekawego się nie szykuje od 7 stycznia. 
Kupa przywróceń rozkładów jazdy sprzed ferii świątecznych plus ostateczne wdrożenie zmian z otwarciem odcinka Bemowo-Koło.
Aha, czyli wiadomo co się zmieni, ale odłączono wszystko, bo prościej.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Bo nie wszystko jest gotowe, choć wiadomo, dlaczego się zmieni.
Nie mam pretensji o to, że rozkłady których nie ma nie są powieszone na stronie. Mam pretensje o ukrycie rozkładów, które są gotowe i o których wiadomo, że będą obowiązywać.
A kwestia robienia rozkładów na ostatnią chwilę to już insza inszość, ale wykraczająca chyba poza ten temat.
A kwestia robienia rozkładów na ostatnią chwilę to już insza inszość, ale wykraczająca chyba poza ten temat.
Chyba z dokładnością do podziału na autobusy i tramwaje. Ale co do zasady tak.
http://ztm.waw.pl/utrudnienia.php?c=539&i=3265&l=1ZTM pisze:utrudnienia dla tramwajow linii 17, 33, 37 i 41 w Al. Jana Pawła II
17:50
W związku ze zdarzeniem drogowym w rejonie ulicy Nowolipki, zablokowany jest w obu kierunkach przejazd dla tramwajow w/w linii.
W.Naczulski
Czyżby jakiś autorski artykuł?
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88
Notorycznie nie mogę wejść z telefonu (safari) w komunikaty na głównej - też tak macie?
ŁK
Tak. Na ajpadzie zresztą też.
Tak. I tak jak Jacek - na iPadzie również.Łukasz pisze:Notorycznie nie mogę wejść z telefonu (safari) w komunikaty na głównej - też tak macie?