Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Jak dojechać szybko i sprawnie?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
7:00 to chyba taka graniczna pora dla samej Trasy. Na Sikorskiego to chyba nawet 6:30.

Prawdopodobnie w najbliższy wtorek ok. 16 będę musiał dostać się z Beresteckiej w okolice ZP Malborska.
Jaki wariant mogli byście podpowiedzieć
Mi przychodzi do głowy 517 + 527, ale może jest jeszcze jakaś inna opcja. Będę wdzięczny za podpowiedź.
Jaki wariant mogli byście podpowiedzieć
Pozdrawiam
Ja bym rozważył jeszcze dojazd/dojście do S3/KML i z Toruńskiej 112, 240. Wszystko zależy od mobilności (czy na lekko, czy z bagażem) i od tego, jak się dopasujesz do pociągów jeżdżących co pół godziny. 517+527 z pewnością wygodniejsze (nie licząc tłoku w autobusie
), ale bardziej podatne na korki.
Ok, dzięki. Na pewno będę na lekko, sprawdzę zatem, o której z Zachodniego byłby kurs S3/KML.
Pozdrawiam
Jeszcze można 414 + 112, albo 187 + M1 + 500.
- Bastian
- Sułtan Maroka
414 we wtorek ok. 16 nawet w wakacje jest pomysłem wątpliwym.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Ja nawet z zygzakiem na Pradze bym wybrał 1.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
414 w ogóle teraz jest pomysłem wątpliwym ze względu na dodatkowe przystanki przy PKP, co znacznie zwolniło linię. No ale mimo wszystko 414 to 414. Szybki i wściekły.Bastian pisze:414 we wtorek ok. 16 nawet w wakacje jest pomysłem wątpliwym.
414 w wakacje aż tak nie obrywa
Jazda z Beresteckiej na Malborską (178 + M2 + 527) wczoraj w popołudniowym szczycie zajęła godzinę i pięć minut.
Pierwotnie miałem jechać 517 + 527, ale że się 517 spóźniało, to wsiadłem w 178. Wydaje mi się, że całkiem sprawnie to poszło.
Pierwotnie miałem jechać 517 + 527, ale że się 517 spóźniało, to wsiadłem w 178. Wydaje mi się, że całkiem sprawnie to poszło.
Pozdrawiam
Czas rozsądny.
A długo stałeś na lewoskręcie przy RZS?rudy pisze:Jazda z Beresteckiej na Malborską (178 + M2 + 527) wczoraj w popołudniowym szczycie zajęła godzinę i pięć minut.
To był najmniej płynny fragment podróży - chyba na trzecich światłach przejechałem. Szybciej natomiast poszedł skręt w prawo w Kasprzaka.
Pozdrawiam