[Humor-czarny] O komunikacji w sieci
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
djmc100 pisze:Bardziej do administratora forum, bo okulista nic nie pomoże jeśli tak forum działa..R-9 Chełmska pisze:Hmm, to może do okulisty wycieczka?
chyba że o Ciebie chodzi, no to ja już za Ciebie nie będe decydowac i daruj sobie ten OT bo to nie ma sensu, naprawdę.. idź sobie zakładac te swoje puste fora skoro cie to tak bawi
Szkoda, że ja tego nie mogę zrobićPetuś pisze:ignora czas kliknąć..
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Forum Techniczne. Moderator: FikanderJacekM pisze:Ale przecież Fikander nic nie moderuje tutaj ;> Jest tylko "adminem"
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Chociaż czasem to nie jest prawdziwe bo ja wejdę rano potem idę do szkoły, a popołudniu okazuje się że jestem 10 godzin na forum powiedzmy, bo nabijało mi cały czas w szkole mimo że nie byłem na forum. Ale to już nie temat na temat.Fikander pisze:Bo ja piszę, jak mam coś do napisania.djmc100 pisze: Często patrze na jego czas siedzenia, który nie rzadko wynosi ponad 10 godzin dziennie, a piszę mniej ode mnie...
A że komp+firefox włączony cały dzień, to czas siedzenia się nabija.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Fikander pisze:Bo ja piszę, jak mam coś do napisania.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow