Flixbus (d. PolskiBus)
Moderator: JacekM
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Dla mnie kluczowe jest to, czy pasażerowi przeszkadzało i czy pasażer stracił. Moim zdaniem nie stracił, niezadowolony też chyba nie był, więc nie za bardzo rozumiem w czym problem. Abstrahując od zgodności z przepisami oczywiście. Gdyby PB mi obiecał że podstawi osobówkę w której się mieszczę zamiast Plaxtona który służy do wożenia liliputów to może nawet bym wrócił do korzystania z ich usług.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jak IC ewakuowalo taksówkami.pasażerów, to.oczywiście był hejt na "marnowanie pieniędzy z podatków "...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ja nie hejtowałem. No i ewakuacja to chyba coś innego niż podstawienie mniejszego pojazdu niż planowany.
Wielkie mi rzeczy, że przewoźnik podstawił osobówkę. W Polonusie jakieś 2 lata temu sam wiozłem osobówką pasażerów z Władysławowa do Gdańska i z Warszawy do Kudowy-Zdrój, bo kurs był odwołany, a oni wcześniej kupili bilety i nie było z nimi żadnego kontaktu. Dojechali na miejsce, zadowoleni, ale nikt nie wrzucił żadnej fotki na fb i sprawa rozeszłą się bez echa, więc nie rozumiem o co cały ten szum. Równie dobrze może to być chwyt PRowy przewoźnika.
No właśnie, zaimponować to by zaimponowali, jakby wysłali tam Astromegę i to najlepiej jeszcze z cateringiem (choć już na zwykłych połączeniach nie ma w ogóle poczęstunku), a tak to bez szaleństwa. Poza tym, że na przyszłość ktoś w PB musi wyciągnąć wnioski jak sprzedano bilet na zawieszony kurs.Pawel_ pisze:No.. Fajnie, że nie olała pasażera. Fajnie też by było, gdyby przewoźnik podstawił autokar, a nie osobówkę. Żałosne.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie no, jednak na takie sytuację jakis 7-osobowy busik by chyba byl lepszy.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Cebuli się w święta najadłeś za dużo? O tym, że WiFi nikt nie gwarantuje nawet nie śmiem wspominać.Pawel_ pisze:W Focusie, czy cokolwiek tam podjechało, było WiFi?