Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Tak... bo pesymista na cmentarzu widzi krzyże, a optymista same plusy... Powinni dać radę, ale to polska drużyna z polskiej ekstraklasy, więc skąd ta wiara w dzieci Urbana? Ten Rosenborg jest aż tak tragiczny?fik pisze:Legia w fazie grupowej
- fik
- Naczelne Chamidło
Ordabasy 2:2, 2:1, Servette 0:0, 1:1. W ostatniej pięciolatce odpadali ponadto z Karabachem Agdam, Viktorią Pilzno i AEKiem Larnaka. Bilans w tym sezonie ligi norweskiej też nieporywający: 8-9-1. Wiadomo, Legia jest polską drużyną i może wszystko, ale IMHO to przeciwnik klasy co najwyżej Ried.Szeregowy_Równoległy pisze:Ten Rosenborg jest aż tak tragiczny?
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Bastian
- Sułtan Maroka
Mówię, z tymi ostatnimi każdy odpadniefik pisze:W ostatniej pięciolatce odpadali ponadto z Karabachem Agdam, Viktorią Pilzno
MSPANC
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Bez szans. Hannover nie jest na pewno słabszym zespołem od Helsingborga, więc chyba będzie powtórka z niedawnej rozrywkiPaweł_K pisze:Śląsk - Hannower 96
No może, może... Jeśli Legia zagra na maxa. Kiedyś grała z nimi w LM, na Łazienkowskiej było 3:1, ale w rewanżu w Trondheim 4:0 dla gospodarzy. Tak, wiem, to był inny Rosenborg, ale i Legia wtedy była innaPaweł_K pisze:Legia - Rosenborg
To było w 1995r. Trochę już czasu minęło.pietia pisze:Bez szans. Hannover nie jest na pewno słabszym zespołem od Helsingborga, więc chyba będzie powtórka z niedawnej rozrywkiPaweł_K pisze:Śląsk - Hannower 96No może, może... Jeśli Legia zagra na maxa. Kiedyś grała z nimi w LM, na Łazienkowskiej było 3:1, ale w rewanżu w Trondheim 4:0 dla gospodarzy. Tak, wiem, to był inny Rosenborg, ale i Legia wtedy była innaPaweł_K pisze:Legia - Rosenborg
A N T Y Neoplan !!!
Ostatnia przejażdżka lewarkiem:
30.06.2012r.
289
Schronisko "Na Paluchu"

Ostatnia przejażdżka lewarkiem:
30.06.2012r.
289
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Legia dobrze trafiła, mają szanse i oby awansowali!
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Ostatnie na wyjeździe.Paweł_K pisze:Śląsk - Hannower 96
Legia - Rosenborg
Pierwsze mecze u siebie
http://www.youtube.com/user/esbek2
Filmy "tramwajowe" i nie tylko.
http://www.film.tramwaje.eu
Linki do filmów tramwajowych sortowane w/g krajów i miast
Filmy "tramwajowe" i nie tylko.
http://www.film.tramwaje.eu
Linki do filmów tramwajowych sortowane w/g krajów i miast
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
M_Szymkowiak pisze:@Szeregowy - lewy obrońca został zakontraktowany, tyle że w sobotę Burliga sobie zrobił kuku i ma wolne kilka miesięcy, i nie ma prawego obrońcy
Współczuję wam, Wiślacy, komfortowego samopoczucia JaliensaGazeta Wyborcza pisze:Dziennikarz: Wygląda na to, że jest pan głównym kandydatem na prawą obronę.
Kew Jaliens: Dla mnie to żaden problem. Zanim zostałem stoperem, to była moja nominalna pozycja. Na boku czuję się równie komfortowo jak w środku.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Jest jeszcze Jovanovic. Dziś Jaliens na prawej szału nie robił...
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jaliens robi szał na dowolnej pozycji, to mój prywatny Wiślacki faworytM_Szymkowiak pisze:Dziś Jaliens na prawej szału nie robił...
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Było "Guantanamera, czas już wyjebać Bakera", ciekawe jaką teraz przyśpiewkę Lechici zaśpiewają