(!) Dyskusje o sieci linii tramwajowych
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Można też przeczytać, że zostaje 4 - a przecież od 14 marca wyłączamy most Śląski. Czyli objazd tradycyjnie gdańskim i Starzyńskiego...
Co do 2, nie, zawieszona nie będzie.
Co do 2, nie, zawieszona nie będzie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Na pewno to Kopernik nie żyje. 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Domino2001
-
Domino2001
Chyba żartujesz. ZDM zmieni zdanie i co będzie? Ale co do koncepcji objazdów info powinno być.Domino2001 pisze:Nie wiem czy "2" zniknie. Tylko że jak zamkną most na trasie W-Z to będzie rewolucja tramwajowa w tym rejonie. Powinni już robić schematy i ulotki objazdów. Na co oni czekają? Jak zwykle dowiemy się o objazdach kilka dni przed faktem.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Też uważam, że to nie w porządku, że przesądzone
zmiany nie są szerzej podane. Chociaż byłoby głupio, gdyby je zakrzyczano i w ostatniej chwili miał powstać jakiś kundel.
Z tego co piszesz, to przypomniały mi się dawne czasy: ZTM ogłasza plan zmiany trasy linii X. Na biurku Bardzo Ważnej Osoby dzwoni telefon: Wicie, rozumicie... . ZTM wycofuje się ze zmiany trasy linii X.Glonojad pisze:Też uważam, że to nie w porządku, że przesądzonezmiany nie są szerzej podane. Chociaż byłoby głupio, gdyby je zakrzyczano i w ostatniej chwili miał powstać jakiś kundel.
No Paweł a mało razy tak było ostatnimi czasy - vide 502
[ Dodano: Czw 19 Lut, 2009 19:03 ]
a z tą "2" to na zdrowy rozsądek logiczne że jej nie będzie bo najprościej będzie wzmocnić 28 - w zamian za 26 po stronie praskiej (zostanie pewnie od zawrotki na Jelonki) i za 2 na Broniewskiego. a na wzmocnienie relacji Bródno - Gdański pójdzie tajemnicze 41 (czyżby na Koło, wraz z wywaleniem 13?). Plus krótka linia na odcinku Kawęczyńska - Stalowa ....
Albo 41 pojedzie Zerań Wsch - Kaweczyńska ....
[ Dodano: Czw 19 Lut, 2009 19:03 ]
a z tą "2" to na zdrowy rozsądek logiczne że jej nie będzie bo najprościej będzie wzmocnić 28 - w zamian za 26 po stronie praskiej (zostanie pewnie od zawrotki na Jelonki) i za 2 na Broniewskiego. a na wzmocnienie relacji Bródno - Gdański pójdzie tajemnicze 41 (czyżby na Koło, wraz z wywaleniem 13?). Plus krótka linia na odcinku Kawęczyńska - Stalowa ....
Albo 41 pojedzie Zerań Wsch - Kaweczyńska ....
PURA VIDA!
A może przywrócić 6 na trasie WIATRACZNA - M.MARYMONT?
a to magiczne 41 to połączyć 4 i 1 (jako wzmocnienie) z trasa w kierunku Wyścigów przez Rondo Radosława (powrót przez Międzyparkową)? Do tego Z-3 na trasie KAWĘCZYŃSKA <- CZYNSZOWA <- RATUSZOWA ZOO <- KAWĘCZYŃSKA?
Choć pewne ustalenia już zapadły pogdybać trochę można?
a to magiczne 41 to połączyć 4 i 1 (jako wzmocnienie) z trasa w kierunku Wyścigów przez Rondo Radosława (powrót przez Międzyparkową)? Do tego Z-3 na trasie KAWĘCZYŃSKA <- CZYNSZOWA <- RATUSZOWA ZOO <- KAWĘCZYŃSKA?
Choć pewne ustalenia już zapadły pogdybać trochę można?