Nie wiem, niestety nie oglądałem meczu Polonii. Załapałem się na ostatni rzut rożny Lechii.
Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Gołębiewski za podcięcie lecącego bramkarza. Bez dyskusji. To było bardzo niebezpieczne.
Co do odepchnięcia. Ja bym się skłaniał do czerwonej. Ale spytam się lepszych fachowców ode mnie.
Co do odepchnięcia. Ja bym się skłaniał do czerwonej. Ale spytam się lepszych fachowców ode mnie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Moim zdaniem to nie było celowe z jego strony.
A w Premiership - porażka United cieszy, nie cieszy postawa sędziego, który ewidentnie oszczędził boiskowego bandytę z cukrzycą za samo nazwisko. Ktoś mniej znany byłby odesłany pod prysznic.
A w Premiership - porażka United cieszy, nie cieszy postawa sędziego, który ewidentnie oszczędził boiskowego bandytę z cukrzycą za samo nazwisko. Ktoś mniej znany byłby odesłany pod prysznic.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Niechcący odepchnął?JacekM pisze:Moim zdaniem to nie było celowe z jego strony.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Nie, niechcący podsadził bramkarza lecącego po piłkę. Moim zdaniem zrobił to celowo. Widać, jak w pewnym momencie lekko skulony Gołębiewski robi niewielki ruch tułowia, jaki hokeiści robią sprzedając komuś bodiczka.
- Bastian
- Sułtan Maroka
A mi się też wydaje, że niechcący, a ruch zrobił obronnie, ujrzawszy kątem oka nadlatującego bramkarza. A co do interpretacji sędziego... Czy nie dałby czerwonej, gdyby uznał to za celowe? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Nie wydaje mi się, by były do tego podstawy.Bastian pisze:A co do interpretacji sędziego... Czy nie dałby czerwonej, gdyby uznał to za celowe?
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
pary 1/8 finału Pucharu Polski:
Warta Poznań - Wisła Kraków
Flota Świnoujście - Cracovia
Ruch Chorzów - Korona Kielce
Zagłębie Lubin - Polonia Warszawa
Śląsk Wrocław - GKS Bełchatów
Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk
Górnik Wałbrzych - Olimpia Grudziądz
Piast Gliwice - Legia Warszawa
Warta Poznań - Wisła Kraków
Flota Świnoujście - Cracovia
Ruch Chorzów - Korona Kielce
Zagłębie Lubin - Polonia Warszawa
Śląsk Wrocław - GKS Bełchatów
Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk
Górnik Wałbrzych - Olimpia Grudziądz
Piast Gliwice - Legia Warszawa
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
Skonsultowałem się z żoną, która potwierdziła mi żółtą.Nordyk110 pisze:Czerwień dla Brożka , każdy inny zawodnik Lechii by ją zobaczył .
To na pewno. Stara zasada sędziowaka mówi: Czy sędzia musi? Nie musi. Czy sędzia może? Może.Nordyk110 pisze:Ale sytuacja stykowa i sędzia raczej się obroni .
Tymczasem Rybus strzelił 2 całkiem ładne gole (drugi z wolnego) w zwycięskim meczu Tereka z moskiewskim Dynamem, za co (jak donoszą media) w prezencie na 23. urodziny otrzymał od prezesa klubu mercedesa E220.
"Ale ty jesteś mądry, Bonifacy!"
Chelsea po fenomenalnym pierwszym kwadransie w 30 minucie przegrywała już 1:2. Zaczyna się druga połowa
EDYTKA: ale fajny mecz. Niebiescy dali radę wygrać
EDYTKA: ale fajny mecz. Niebiescy dali radę wygrać