Dzisiaj było wszystko w porządkuPawel_ pisze:A016 cierpi na... nie wiem na co. Na wyświetlaczu jest tylko numer linii, bez kierunku. Nie jest to błąd kierowcy, bo autentycznie w systemie nie ma tej opcji, dzięki której jest i numer linii, i kierunek jazdy...
Wyświetlacze
Interwencja u "elektrykoinformatyka" pomogła?Bywalec pisze:Dzisiaj było wszystko w porządkuPawel_ pisze:A016 cierpi na... nie wiem na co. Na wyświetlaczu jest tylko numer linii, bez kierunku. Nie jest to błąd kierowcy, bo autentycznie w systemie nie ma tej opcji, dzięki której jest i numer linii, i kierunek jazdy...
Kratki od nawiewów? 'Dzyndzla' od ustawiania lusterek?Domas pisze:...ciężką stratę właściciela, a co za tym idzie zajebistego koszyczka i innych bajerów.Pawel_ pisze:A016 cierpi na...
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Radia dalej nie buchnęli, co mnie szczerze dziwi. Za to po cholerę komuś dedykowany proporczyk z fotką A016 i logo Mobilisu?Pawel_ pisze:Kratki od nawiewów? 'Dzyndzla' od ustawiania lusterek?Domas pisze: ...ciężką stratę właściciela, a co za tym idzie zajebistego koszyczka i innych bajerów.
Są różni miłośnicy autobusów.Szeregowy_Równoległy pisze:Za to po cholerę komuś dedykowany proporczyk z fotką A016 i logo Mobilisu?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
Stary Pingwin
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ja się nie zestresuję, temat MobiWyświetlaczy nie przestaje mnie zadziwiać. 128 dalej ma przystanek KSIĘCIA TROJDENA, który dostał w spadku po kopiowaniu trasówki starego 157 
-
Stary Pingwin
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
W Mobilisie to bez różnicy, bez względu na zajezdnię dane w wyświetlaczach są te same. Czasem tylko Utrata nie nadąża w aktualizacją pixeli w starych U12. U10 na Utracie nie ma, a reszta aktualizuje się onlajn.
Linia 103, stare U12:Szeregowy_Równoległy pisze:Ja się nie zestresuję, temat MobiWyświetlaczy nie przestaje mnie zadziwiać. 128 dalej ma przystanek KSIĘCIA TROJDENA, który dostał w spadku po kopiowaniu trasówki starego 157
PRZYSTANEK:
SOKRATESA
NASTĘPNY PRZYSTANEK:
HUTA
PRZYSTANEK:
HUTA
NASTĘPNY PRZYSTANEK:
METRO MŁOCINY
-
Stary Pingwin
Ciekawostka, A018 jeździ właśnie z przednim wyświetlaczem pokazującym informację, jak wyświetlacz boczny (ale nie przewija), czyli w lewym górnym rogu małe 179 (skala 1:1 z bocznym) oraz (też 1:1) nazwa krańca (tu OS. KABATY, wysokości połowy cyfr 179). Zajmuje to jakąś 1/9 powierzchni wyświetlacza. Pod spodem nie ma przewijanej trasy.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.