Kącik porad komputerowych
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
Raczej była to chyba kwestia aktualizacji. Odłożyłem te czynności na później, a w międzyczasie - pewnie przy kolejnej aktualizacji - znów pomieliło, poszumiało i wróciło do normy
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
Dziwi mnie, że nikt jeszcze nie wymyślił aplikacji na smartfony do otwierania drzwi w tramwaju. Stoi taki na przystanku, wgapia się w ekranik swojego urządzenia, szuka po ikonkach, a drzwi się nie otwierają.
miłośnik 13N
Sądzę, że po prostu nie zauważył drzwi przed sobą. Tu jest jeszcze potrzebna kamera w górnej krawędzi smartfona, która wykryje, że tramwaj podjechał na przystanek.Stary Pingwin pisze: ↑11 lut 2018, 23:37Dziwi mnie, że nikt jeszcze nie wymyślił aplikacji na smartfony do otwierania drzwi w tramwaju. Stoi taki na przystanku, wgapia się w ekranik swojego urządzenia, szuka po ikonkach, a drzwi się nie otwierają.
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
Czy zna ktoś darmowy program do odzyskiwania danych z dysku. Ostatnio mi się zfajczył jeden z dysków w NAS i wszystko co znalazłem to programy płatne.
- Bastian
- Sułtan Maroka
A czy jest jakiś program, którym można ściągnąć komplet (dostępnych) plików z witryny/domeny? Najlepiej - zachowując strukturę folderów...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
20 lat temu to był getright - i on chyba jeszcze zyje - może jakos można wybrać konkretne typy, natomiast dyskusyjne jest to, co to jest struktura.
Edit: to chyba nie był getright, jak to się nazywało
Edit: to chyba nie był getright, jak to się nazywało
ŁK
-
Mam mały problem(uprzedzę dowcipy, w tym wieku to normalne). W moim niespełna dwuletnim asusie przy pracy na baterii laptop wyłącza się znienacka, przy poziomie baterii 75%. Nie daje żadnego komunikatu, tylko wyłącza. Gdyby robił to znacka, to zdążę podłączyć zasilanie, ale jest szybszy-szum i wyłączony. Ktoś coś miał podobnego.
miłośnik 13N
To może włączaj zasilanie przy poziomie baterii 76%? BP,NMSP
Niespełna dwuletni to może jest gwarancja?
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
-
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
A nie grzeje się nigdzie ponad normę? Mój Szajsung wyłącza się bez ostrzeżenia, kiedy zdarza mi się go postawić tak, że wentylacja jest utrudniona - wyłączenie następuje w celu ochrony procesora przed uszkodzeniem z przegrzania
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
-
Nie grzeje. Na zasilaniu sieciowym nie wyłącza. Najgłupsze jest, że bateria jest schowana głęboko, nie na zatrzaski. Trzeba rozbierać lapka.
miłośnik 13N
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
No to bateria. Samoistne wyłączanie może być spowodowane jej rozkalibrowaniem
https://lupo-baterie.pl/blog/kalibracja ... do-laptopa
https://lupo-baterie.pl/blog/kalibracja ... do-laptopa
And if the band you're in starts playing different tunes
-
Niestety, bateria padła. Cały czas muszę pracować na zasilaniu 230. Nie na darmo bateria ma krótką gwarancję.
miłośnik 13N