Oczywiście? To chyba jakieś święto, bo normalnie to rzadko puszczają.Michi pisze:no i oczywiście jeździły "R-x Za tramwaj"
Wypadki i awarie - 2010
Moderator: vernalisadonis
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jeżeli zatrzymanie trwało dwie godziny, to i nic dziwnego. Nie puszcza się zatramwajów przy półgodzinnych zatrzymaniach, bo wozy ledwo by się zdążyły podstawić.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
http://www.zyciewarszawy.pl/artykul/545 ... skiej.htmlRaport na gorąco pisze:Wypadek na ulicy Królewskiej
Na skrzyżowaniu Królewskiej z Marszałkowską terenowa toyota zderzyła się z autobusem miejskim linii 102.
W poniedziałek przed godziną 13 pojazdy stoją w poprzek jezdni na ulicy Królewskiej. W kierunku Grzybowskiej tworzy się korek - mówi Marcin Włodarski z "Raportu na gorąco".
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Dziś w oklicach godziny 15:50 jadąc 9 lub 24 (nie pamiętam) Gocławek tramwaj nagle stanął na wysokości zjazdu z al. Poniatowskiego na Wyb. Szczecińskie. Po chwili ledwo ruszył i znów stanął Korek tramwajowy! A ja dosłownie kilka sekund przed tym wydażeniem cieszyłem się, że nie musze się tak ślimaczyć jak auta obok... wszystkie i dużo więcej mnie przegoniło bo do ronda Waszyngtona dotarłem po jakiś 15 min. Czy była tam jakaś awaria bądź kolizja, ktoś coś o tym wie bo jak ja się wreszcie doczłapałem to nic tam nie było.