To właśnie chciałem napisać, bo powyżej stwierdzono, że jeździ zgodnie z rozkłademŁukasz pisze:No to rzeczywiście mnóstwo. Nie-o-czasie to były 3 brygady pod rząd wyjeżdżające z Ząbkowskiej o 21:30, 8 minut nikogo nie rusza, bo 8 minut się pojawiało i przed remontem.
Komunikacja na Targówku
Moderator: Wiliam
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Nie wiem jak w Ząbkach, ale w Warszawie są ferie i generalnie korki są znacznie mniejsze.Pawel_ pisze:138 bez zmian. Aleja Zieleniecka - 12.21, planowa brygada. Póki co nie zmieniamy trasy 138.
-
bartoni722
Sorry, że się wtrące, ale chyba nadeszły złe czasy chyba, bo takie 401, które jeździło zawsze na SB i po ok. -30 teraz jeździ na +5-+7Pawel_ pisze:Ale 138 jeździ tak już od dłuższego czasu.Szeregowy_Równoległy pisze:Nie wiem jak w Ząbkach, ale w Warszawie są ferie i generalnie korki są znacznie mniejsze.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Nadejszła zima. A z grubsza to skończył się okres przedświąteczny, skończyła się jesień, zaczął się śnieg, więc niektórzy nie jeżdżą już samochodami aż do Wielkanocy, a też część ludzi bierze urlopy i jedzie na narty. Ferie pomijam, bo są od wczoraj.Walas pisze: Sorry, że się wtrące, ale chyba nadeszły złe czasy chyba, bo takie 401, które jeździło zawsze na SB i po ok. -30 teraz jeździ na +5-+7. Także 138 też to dotknęło.
ŁK
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ja tak robię. Odkąd jest zimno zacząłem samochodem do pracy jeździć. I jeszcze zmienników namawiam, żeby tak robili, to mi samochód przyprowadzająsprokett pisze:a ja znam kilka osob, ktore robia dokladnie odwrotnie... odpalaja swoje skorupy, (ktore uruchamiali dotychczas tylko przy okazji DS) bo nie chca marznac na przystankach i w srodkach km.Łukasz pisze:zaczął się śnieg, więc niektórzy nie jeżdżą już samochodami aż do Wielkanocy
No na ferie do W-wy też niektórzy przyjeżdżająsprokett pisze:a ja znam kilka osob, ktore robia dokladnie odwrotnie... odpalaja swoje skorupy, (ktore uruchamiali dotychczas tylko przy okazji DS) bo nie chca marznac na przystankach i w srodkach km.Łukasz pisze:zaczął się śnieg, więc niektórzy nie jeżdżą już samochodami aż do Wielkanocy
ŁK
-
michał1984
Dzisiaj kierowca linii 176 powiedział mi że od 1 marca linia zostanie wydłużona do Podgrodzia na trasie prosto Kondratowicza-Chodecka w obie strony bez ulic Łabiszyńska i Łojewska.Ktoś może to potwierdzić
bo kierowca strasznie był wesoły 
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
Byłby to kolejny bezsensowny ruch na tej linii. Może przedłużyć od razu do CH Targówek i wycofać 126 z Bródna.michał1984 pisze:Dzisiaj kierowca linii 176 powiedział mi że od 1 marca linia zostanie wydłużona do Podgrodzia na trasie prosto Kondratowicza-Chodecka w obie strony bez ulic Łabiszyńska i Łojewska.Ktoś może to potwierdzićbo kierowca strasznie był wesoły
MotorMan 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
No proszę cię, też zdarzyło mi się pasażerce powiedzieć, że ma absolutną rację, że 178 powinno jechać na Pragę jak kiedyś, oraz, że będzie przedłużone już niedługo. I też byłem przy tym wesołymichał1984 pisze:Dzisiaj kierowca linii 176 powiedział mi że od 1 marca linia zostanie wydłużona do Podgrodzia na trasie prosto Kondratowicza-Chodecka w obie strony bez ulic Łabiszyńska i Łojewska.Ktoś może to potwierdzićbo kierowca strasznie był wesoły
-
michał1984
No ja tego nie brałem na poważnie,kolesiowi zrobiłem fotke znaczy pojazdowi to i zebrało mu sie na żarty albo zrobił mi to po złościSzeregowy_Równoległy pisze:No proszę cię, też zdarzyło mi się pasażerce powiedzieć, że ma absolutną rację, że 178 powinno jechać na Pragę jak kiedyś, oraz, że będzie przedłużone już niedługo. I też byłem przy tym wesołymichał1984 pisze:Dzisiaj kierowca linii 176 powiedział mi że od 1 marca linia zostanie wydłużona do Podgrodzia na trasie prosto Kondratowicza-Chodecka w obie strony bez ulic Łabiszyńska i Łojewska.Ktoś może to potwierdzićbo kierowca strasznie był wesoły
Pani bardzo, bardzo chciała usłyszeć Dobre Słowo, to dostała
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo